ВОЈСКА СРБИЈЕ ИДЕ НА МАЊАЧУ: НАТО није ништа посебно

VOJSKA SRBIJE IDE NA MANJAČU: NATO nije ništa posebno

24 maja 2021

(foto: vs.rs)

Vojna vežba američke vojske i Oružanih snaga BiH na Manjači nije bila ništa posebno, ali je očigledno da su neki iz Sarajeva pokušali da od toga naprave veliku pompu, ocenio je danas srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik.

Dodik je rekao da „niko od političara iz Republike Srpske nije bio tu, niti je trebalo da bude“, dok se, kako je naveo, političari iz Sarajeva nisu libili da dođu i „paradiraju“ na Manjači.Dodik smatra da to nije pomoglo nikome, pa ni njima i ocenjuje da se na taj način pojača polarizacija u BiH.

– Mislim da je trebalo da ostave vojsku da radi svoje poslove, za šta je ona i zadužena, a ne da ovaj način, polarizaciju, koja je ionako jasna u BiH, još više pojačavaju. Cenim da je bilo nepotrebno, ali njihov je problem. Njihova zajedljivost, njihov pokušaj da nešto uslovljavaju. Apsolutno, ako nije bio svaki član Predsedništva, nije trebalo niko da bude – rekao je Dodik.

On je najavio da će Vojska Srbije doći na Manjaču da održi vežbe i poručio da veruje da će svi iz Republike Srpske biti na toj vežbi.

Na Manjači je održan deo vojnih vežbi američke vojske i Oružanih snaga BiH „Brzi odgovor 21“, koja je deo velikih međunarodnih manevara „Branilac Evrope 21“.

(Večernje novosti)

KOMENTARI5 komentara

 1. persida says:

  Nista posebno, kaze Dodik, veliki prijatelj Rusije i hohstapler. Ali, on igra dvostruku igru samo zato jer mu to Rusi dozvoljavaju. Udariti bitangi katanac za sva vremena, pa neka vezba sa Amerima koliko mu volja. Ali, nema ko to da uradi. Rusiju vodi jevrejski prevarant Putko i tu je kraj price.

  • Kosovac says:

   @ Bla, bla, …..Znači Dodik je hohštapler zato što je veliki prijatelj Rusije. ……………Vidimo, ova persida ne laje sela radi, ona laje sebe radi. Daleko je otišla, pa bez straha bljuje čak i na cara Putina. Iako car Putin nije ni čuo za Manjaču i slavne četnike čija su sela i kuće partizani spalili Sve to zahvaljujući demokratiji i sledeći Evropske vrednosti. Kao tajni agent Evropskog Centralnog Komiteta.

  • Ned says:

   Komunisti su imali samo jedan cilj! Da napravie sto veci razdor izmedju Srba, Rusa i Jevreja. Ali nadam se da nove generacije to vide!

 2. goran says:

  Dodik je obična kukavica i pička podvio je rep kao seoska džukela i pobjegao u Hercegovinu dok su mu okupiralai Banjaluku NATO snage. Tako bi on nas i zastupao i branio u stvarnom sukobu!!

  • Ned says:

   Nisi svjestan koju si glupost napiso! Tvoj komentar govori samo koliko znas, ili poznajes situaciju na terenu!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *