ВОЈСКА СРБИЈЕ КРЕНУЛА КА КОСОВУ!

VOJSKA SRBIJE KRENULA KA KOSOVU!

26 maja 2023

Predsednik Srbije i vrhovni komandant oružanih snaga Aleksandar Vučić potpisao je naredbu o podizanju borbene gotovosti jedinica Vojske Srbije na najviši nivo, i naredio im hitan pokret u pravcu administrativne linije sa Kosovom i Metohijom, saznaju Novosti.

Vučić se na ovaj potez odlučio zbog nasilja koje specijalna policija Aljbina Kurtija sprovodi nad srpskim narodom u Zvečanu, Zubinom Potoku i Leposaviću.

Takođe, predsednik Srbije zatražio je od NATO da se pod hitno zaustavi nasilje nad Srbima.

(Večernje novosti)

KOMENTARI22 komentara

 1. Gagi says:

  Ima li smisla bilo sta politicki govoriti na ovom organizovanom mitingu u ovoj kriticnoj situaciji. Osim da se narod pozove na jedinstvo u odbrani drzave. Sve se nekako cudno uklopilo i ispodesavalo. Narod mora hitno da se vrati svojim kucama i pragovima na KiM, svi ovi ostali autobusi da se takodje upute dole.

 2. Hector says:

  Opsena prostote, glasačke i sendvič-mitingaške. Jalovi performans u slavu našeg kralja Ibija. Jedino za to nam i služi ova kukavna paraderska karikatura od nekadašnje vojske. Dimenzionisana po interesu i diktatu NATO tutora Srbije.

 3. Velika hrvat'na says:

  ma ajde ako pogine 3-4 srbina kao i obicno, sve ok, da se ne talasa,ali nedo bog da se ubine kakav siptar ili kauboj, to bi odmah nase pravosudje osudilo na 1.487.255 godina. Ne trebaju nama neprijatelji dok imamo ovakvu vlast,policiju i pravosudje koje rigorozno kažnjava srbe a strance abolira. Takav narod i takva država meni ne treba niti želim biti deo toga.

 4. Vujadin says:

  Dogovoreni igrokaz diktatora i šiptarskih secesionista.

  • Cp6a says:

   A ti si Vujadin, u pizdu materinu igrokazačku.

   • Jedan tamo, ne znaš ga ti 🖕... says:

    Ti, pak Vujadina, hajdučinu staru, mož’ slobodno d’uvatiš za k*ru.

    • Cp6a says:

     Evo ga ovaj tamo, što ustašama dudla samo.

    • Jedan tamo, ne znaš ga ti 🖕... says:

     E, tužni moj ljakse, ne napreži toliko taj flopi u glavi, riknuće, povredićeš se. 💾 🤕

     • Cp6a says:

      ...naporno mu, teško diše, al' je spreman za još više: sa kolena kad sastruže blato izdudlaće celi NATO.

     • Jedan tamo, ne znaš ga ti 🖕... says:

      Ljaljane ne morate "provaljivati", otkriju se sami - čim zinu. 🦧 Potvrda skromnog zečjeg porekla i njegove sumnjive seksualne orijentacije.

      • Cp6a says:

       ...Drži kitice u desnu i levu, dok mu Ćuta satire kevu. Marinike ti pušaro stara, preuzmi nase deo kara. Marinika pevuši k'o sojka, dok Bajdenu izmuzava stojka. Sva na štiklicama dupe vrca, i Kurti bi da je opet prca.

      • Cp6a says:

       ...Ljaljanje neko, ne zna ni da priča, eto šta bude posle NATO sendviča.

      • Jedan tamo, ne znaš ga ti 🖕... says:

       Javiše iz Laze da im je utekao nekakav "pesnik" bolesnik. Obavestite ix da se džiberčina sakrila ovde i „pišući” seljacizme, bruka familiju pa se jadni već raspituju o mogućnosti „uspavljivanja“.

       • Cp6a says:

        ...Zahtevan posao, ponegde se i liže, pristiže jogurt, ima sve da kliže. Oduvek za tu uslugu nagrada je bila - tapšanje i sendvič od ambasadora Hila.

       • Cp6a says:

        Viđen je Jedan tamo, pričaju po gradu, kako još dudla NATO armadu.

       • Jedan tamo, ne znaš ga ti 🖕... says:

        Iššš, polupismena, botovsko-prigradska kokošarčino, xebote i Xil, i NATO i tvoji SNS stranački drugari, sa sve onom nesrećnom Marinikom i Ponošem. Produvao si ti takav, polupismen, džibersko-primitivan, odavno. Nećeš se ti leba najesti od "pisanja", samo se brukaš i ofiraš. Svi ste isti k... Xajde, sad - na traktorče pa pred zadrugu na pivce, uveseljavaj tamo svoje seljane.

  • VRSK says:

   Baš tako! Crtani film kurtija i dramosera!

 5. Beli Orao says:

  Tačno sve u režiji kurtija i vučića , teatar za narod poput rialtija.

 6. Rista Bre says:

  Pokušava se da se uradi ono što se može. Mi nismo u stanju da se odbranimo oda NATO falangi, ali iskazujemo neslaganje koje će kada i ako dođe vreme značiti sasvim dovoljno. Voleo bih da pročitam predloge naših rodoljubista a ne samo duvanje u bulju od besa. I ja sam besan, pukao bih od muke ali znam da nisam u stanju ništa da učinim kao ni cela Srbija. Naša vlast, pa makar i usrana, ipak nas je održala dugo vremena bez napada NATOa i sankcija. Nešto se žrtvovalo, nešto se dobilo, na primer vreme i to je sve što se moglo postići u ovim poražavajućim okolnostima. Što se tiče tajkuna, sudova, kulture i ostalog, Srbiji su nametnuta pravila...Ili prihvati, ili...To je to dragi moji prijatelji. Zato ja vrlo retko komentarišem o napadima na Srbiju i Srbe.

  • Jedan tamo, ne znaš ga ti 🖕... says:

   Ovakvim rezonom si potrvrdio da si totalni bolid i zaslužio si počasni sendvič!

   • Gagi says:

    Vrlo je vazno sto je pored svih muka koje drzava ima, jedino i uspesno sprovedena promena drustvenog sistema. Od nekadasnjeg tkzv. socijalizma, danas imamo komunisticki kapitalizam. Predano i revnosno se pristupilo toj transformaciji od 2000-te godine. Narodu je sve oteto, cak i kapital u banjama koje je posedovao RFZO, fabrike su otisle davno. Nekadasnja zemlja koja je oteta bivsim narodnim neprijateljima i kapitalistima, takodje je sada u vlasnistvu nekih novih kapitalista. Kao sto rekoh, spoljna politika nam je slaba i nejaka ali je zato unutrasnja bez premca u svetu.

   • Jedan tamo, ne znaš ga ti 🖕... says:

    Od 45. naovamo vrti se jedna te ista, uvek od spolja instalirana ili makar podržana xoxštaplerska bulumenta... Samo što svaka naredna generacija unese par kozmetičkix promena i još bezočnije nastavi razaranja Srbije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *