ВОЈСКА СРБИЈЕ ПОРУЧУЈЕ: Србијо, спавај мирно!

VOJSKA SRBIJE PORUČUJE: Srbijo, spavaj mirno!

11 septembra 2015

MJV_5835 45Ministar odbrane Srbije Bratislav Gašić kaže da će Vojska Srbije sa svim srodnim službama bezbednosti apsolutno spremna da odgovori na sve bezbednosne pretnje, a povodom najava albanskih ekstremista da se spremaju sutra da izazovu nemire na jugu Srbije!

– Vojska Srbije spremna je da sa svim srodnim službama odgovori na sve bezbednosne izazove i na svako ugrožavanje bezbednosti njenih građana, kao i čuvanje teritorijalnog integriteta i suvereniteta naše zemlje – kaže ministar Gašić za Kurir.

Podsetimo odbornici albanske nacionalnosti u Preševu najavili su da će u subotu formirati asocijaciju albanskih opština na jugu Srbije, kao odgovor na Zajednicu srpskih opština na Kosovu, a da ih u tome podržava vlada s Kosova i premijer Albanije Edi Rama.

– Srbija zna kako da reaguje mudrošću i pameću, a kad god bude trebalo da pokaže snagu, ne brinite, itekako će umeti da je pokaže – rekao je Vučić.

KOMENTARI8 komentara

 1. Padre says:

  Jer kad se probudiš, čeka te košmar!

 2. Srba says:

  Srbska vojska lovacka druzina.

 3. Batina says:

  Ima da cjela Srbija bude poplocana.

 4. s@ša says:

  Hahahahahahaha koje ludilo pa vama preko granice na crnjaka već mjesecima prolaze migranti a da nemate evidenciju ni ko je ušao ni ko je izašao a imate obraza da kažete ,,Srbijo spavaj mirno" ! I još ovaj narcisoidni šizofreničar Vučić ima obraza da nešto kaže !

 5. Lady Gaga says:

  ŠTA? MI IMAMO VOJSKU? DA NEĆE TA KOBAJAGI VOJSKA DA KRENE KOSOVO DA OSLOBAĐA? MISLIM, DOBIJEM PROLIV KAD VIDIM ONE VOJNIKINJE, KOJE SLUŽE SAMO ZA PARADU, DA PUŠE KOLEGAMA I EVENTUALNO DA VRIŠTEĆI UNESU PANIKU U IONAKO ŠUNTAVO UDRUŽERNJE LOVACA NA TETREBE, ZVANO SERBSKA VOJSKA...

 6. Paštrović says:

  Vojska Srbije nije - SRBSKA (SRPSKA) vojska, i to treba da svaka srbska uštva utuvi u svoju glavudžu! Samim izvrtanjem skupo plaćenog i slavnog imena SRPSKA VOJSKA, ova današnja Vojska Srbije se izasrala na sve one koji su dali živote kao civili, vojnici, oficiri i najviše starešine proslavljene mučeničke vojske. Na ovo ime se ovaj Paštrović popiša! Ako im ništa ne znači ime ni vojske (pa shodno tome ni države), fala im što će OPET... ko zna koliko Srbadije morati da položi naivne živote za šiptarsku NATO državu.

 7. miroslav says:

  Mi nemamo vojsku to je cinjenica.Prava srpska vojska je na Krfu,Tunisu i u moru.Eh to je bila vojska.

 8. Lady Gaga says:

  ...U PRAVU SI PAŠTROVIĆU, I IZVINJAVAM SE, NIJE SERBSKA VOJSKA, NEGO VOJSKA SRBIJE....... ......A DA SMO MI DRŽAVA, KAO ŠTO NISMO, DA SMO NAROD, A NE VREĆA NEZAINTERESOVANIH GOVANA, I DA IMAMO SRPSKU VOJSKU UMESTO ONIH USRANIH GOLUBOVA KOJI NAM SLUŽE ZA BALETSKE TOČKE PO PARADAMA I STOČNIM VAŠARIMA, MOŽDA BI KOSOVO VEĆ BILO OSLOBOĐENO... ...ALI, TUGO, NISMO MI RVATI PA DA SE BORIMO ZA SVAKI MILIMETAR SVOJE ( ili tuđe... ) ZEMLJE...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *