ВОЈСKА СРБИЈЕ СПРЕМНА ЗА НАЈЕЗДУ: Спремни су да ШТИТЕ ГРАНИЦУ, неће дозволити KРЕТАЊЕ МИГРАНАТА

VOJSKA SRBIJE SPREMNA ZA NAJEZDU: Spremni su da ŠTITE GRANICU, neće dozvoliti KRETANJE MIGRANATA

6 marta 2020

(foto: mod.gov.rs)

Ministar Aleksandar Vulin izjavio je da je Vojska Srbije spremna da zaštiti granicu od migranata.

– Ukoliko predsednik Republike i vrhovni komandant Vojske Srbije Aleksandar Vučić proceni da je potrebno da dodatno obezbedimo granicu ili sprečimo bilo kakvo kretanje, Vojska Srbije će u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova i svim drugim bezbednosnim strukturama biti u potpunosti spremna i sigurna da zaštiti našu granicu, naš prostor i ne dozvoli kretanje ni jednog jedinog migranta – rekao je ministar odbrane Aleksandar Vulin.

Vulin je danas obišao 204. vazduhoplovne brigade na vojnom kompleksu Kovin.

KOMENTARI4 komentara

 1. Pera says:

  To mu dodje kao rasmisljanje malog mikice. Koja vojska, koliko vojnika ?

 2. Stevan Sinđelić says:

  Prelaz državne granice moguć je jedino i isključivo na mestima određenim i obezbeđenim neophodnim objektima i stručnim ekipama koji se u zemlji Srbiji zovu Granični prelazi sa ,po zakonu obaveznim putnim ispravama-dokumentima.Sve vam toga je ILEGALNI ulazak na teritoriju i sankcioniše se zakonom. Kako mi,iz poznatih razloga nemamo dovoljan broj vojnika i policajaca da pokrijemo kompletnu graničnu liniju treba razmisliti o pretvaranju onih delova nepokrivene granice u MINSKA polja jer nekontrolisani upad migranata na teritoriju države Srbije je VID AGRESIJE.

 3. Rale says:

  Nemojte da lažete narod. Nije ovo pitanje za predizborno laganje veleizdajnika. U pitanju je opstanak Srba ,a Srbija niti ima čim ,niti sa kom da to spreči sa ovim izdajnicima na čelu države.

 4. milorad2 says:

  transportovaće ih u libiju da ih haftar potopi ko onih 15-tak hiljada onomad.Bili su dobro naoružani ali kalašnjikov nije podvodna puška:)Zapad ne zn šta će sa regrutovanim mteroristima i plaćenicima iz sirije i najradije bi ih videli ili spaljene ili potopljene u sredozemlju, jer to su opasne podivljale ubice, koje više niko ne može da kontroliše a pogotovo su opasni zato što vide da su izdani i izigrani.samo im oni fale u sred evropske baštice, onda bi videli šta je pravi teror.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *