ВОЈСКА СРБИЈЕ ТРАЖИ ПРОФЕСИОНАЛНЕ ВОЈНИКЕ: Ко жели посао, мора да испуни ова 3 услова!

ВОЈСКА СРБИЈЕ ТРАЖИ ПРОФЕСИОНАЛНЕ ВОЈНИКЕ: Ко жели посао, мора да испуни ова 3 услова!

24 августа 2017

(фото: mod.gov.rs)

Министарство одбране и Војска Србије покренули су процедуру за континуирани пријем професионалних војника у команде, јединице и установе Војске Србије до попуне радних места.

Реч је о непосредном пријему војника из евиденције регионалних центара Министарства одбране, што значи да су потенцијални кандидати сви држављани Србије који су одслужили војни рок са оружјем и млађи су од 30 година.

Образац пријаве за попуну радних места професионалних војника кандидат може попунити и поднети сваког радног дана у војним поштама наведеним у Обавештењу о сталном пријему професионалних војника на одређено време у Војску Србије.

Селекција кандидата реализује се у три дела, сваки у трајању од једног дана.

У првом делу, кандидати подлежу општем лекарском прегледу и провери физичке способности. У другом делу кандидати подлежу психолошкој процени, док у трећем делу подлежу медицинско – здравственој процени.

Са најбољим кандидатима закључиће се уговори о раду на одређено време и биће примљени у јединице Војске Србије на период од шест месеци, уз могућност продужења уговора о раду на период од три године и обнављање уговора до навршених 40 година живота, саопштило је Министарство одбране.

(Kurir)

KOMENTARI2 коментара

  1. Gavrilo says:

    Kada budemo imali pravu vojsku a ne lovacko drustvo, onda bi ovo moglo da bude lepo zanimanje. Dotle - neka hvala.

  2. DUSKO says:

    A DA BUDE CLAN SNS-A I DA VOLI MO !!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u