ВОЈСКА СРБИЈЕ ТРАЖИ ПРОФЕСИОНАЛНЕ ВОЈНИКЕ: Ко жели посао, мора да испуни ова 3 услова!

VOJSKA SRBIJE TRAŽI PROFESIONALNE VOJNIKE: Ko želi posao, mora da ispuni ova 3 uslova!

24 avgusta 2017

(foto: mod.gov.rs)

Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije pokrenuli su proceduru za kontinuirani prijem profesionalnih vojnika u komande, jedinice i ustanove Vojske Srbije do popune radnih mesta.

Reč je o neposrednom prijemu vojnika iz evidencije regionalnih centara Ministarstva odbrane, što znači da su potencijalni kandidati svi državljani Srbije koji su odslužili vojni rok sa oružjem i mlađi su od 30 godina.

Obrazac prijave za popunu radnih mesta profesionalnih vojnika kandidat može popuniti i podneti svakog radnog dana u vojnim poštama navedenim u Obaveštenju o stalnom prijemu profesionalnih vojnika na određeno vreme u Vojsku Srbije.

Selekcija kandidata realizuje se u tri dela, svaki u trajanju od jednog dana.

U prvom delu, kandidati podležu opštem lekarskom pregledu i proveri fizičke sposobnosti. U drugom delu kandidati podležu psihološkoj proceni, dok u trećem delu podležu medicinsko – zdravstvenoj proceni.

Sa najboljim kandidatima zaključiće se ugovori o radu na određeno vreme i biće primljeni u jedinice Vojske Srbije na period od šest meseci, uz mogućnost produženja ugovora o radu na period od tri godine i obnavljanje ugovora do navršenih 40 godina života, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

(Kurir)

KOMENTARI2 komentara

  1. Gavrilo says:

    Kada budemo imali pravu vojsku a ne lovacko drustvo, onda bi ovo moglo da bude lepo zanimanje. Dotle - neka hvala.

  2. DUSKO says:

    A DA BUDE CLAN SNS-A I DA VOLI MO !!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *