ВОЈСКА УКРАЈИНЕ почела да сазнаје најгоре ствари о ЗЕЛЕНСКОМ

ВОЈСКА УКРАЈИНЕ почела да сазнаје најгоре ствари о ЗЕЛЕНСКОМ

5 јуна 2023

Председник Украјине Владимир Зеленски не цени животе украјинске војске коју је спреман да баци у хиљадама на фронт, рекао је бивши саветник шефа Пентагона пуковник Даглас Мекгрегор на свом Јутјуб блогу.

„Украјинска војска је почела да схвата да ствари не иду баш најбоље за њих. Постепено су почеле да схватају да њихови животи ништа не вреде, узалуд су послати да умру, а људи који седе у Kијеву су корумпирани криминалци“, рекао је официр.Према његовим речима, многи војници Оружаних снага Украјине размишљају о елиминацији председника Владимира Зеленског, који непромишљено жртвује своје сународнике.

Раније је Даглас Мекгрегор рекао да би влада украјинског председника Владимира Зеленског ускоро могла да се распадне.

„Украјински државни апарат је на ивици колапса“, рекао је пензионисани официр. Према његовом мишљењу, чим ослаби подршка Вашингтона, „све ће се распасти као кућа од карата“.

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARI2 коментара

  1. Dražen Jovan Petrović says:

    Da ali zagrebački portal Index tvrdi da Rusi nemaju municije.

  2. milorad5 says:

    I SA PODRŠKOM VAŠINGTONA ONI SU NA IVICI SLOMA..MOGU DA ŠIBAJU I LAŽU LJUDE NEKO VREME ALI NE SVE VREME I RUSI NA TO I RAČUNAJU..GLUPANI ĆE USKORO DA SHVATE DA SU ONO ŠTO I JESU..TOPOVSKO MESO ZA ZAŠTITU PLJAČKAŠKE BANDE SA ZAPDA KOJA NOSI I OTIMA PO UKRAJINI SVE ŠTO STIGNE..OGLODAĆE IH KO SKAKAVCI..POBIĆE IH KO STOKU..MAJDAN ĆE BITI CRNIM SLOVIM ZAPISAN U SVESTI TIH LJUDI TAMO...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u