ВОЈСКА ВЕНЕЦУЕЛЕ ХИТНО РАСПОРЕЂУЈЕ С-300! Спремају се за агресију САД и околних земаља!

VOJSKA VENECUELE HITNO RASPOREĐUJE S-300! Spremaju se za agresiju SAD i okolnih zemalja!

25 marta 2019

Venecuelanska vojska je rasporedila više raketnih sistema protivvazdušne odbrane S-300 u ključnoj vazdušnoj bazi južno od Karakasa, saopštio je „Image Sat International“ u nedelju.

Prema ovom sajtu, venecuelanske oružane snage aktivirale su svoje raketne sisteme S-300 nakon što su u februaru završili njihova vojna testiranja. Kao što je prikazano na slici ispod, “Image Sat” otkriva putem svojih satelitskih snimaka dodatne S-300 sisteme koje su raspoređeni u vazduhoplovnoj bazi “Kapetan Manuel Riosa” u državi Guariso u Venecueli.

Pored aktiviranja raketnih sistema S-300, venecuelanske oružane snage dobile su veliku podršku u nedelju kada su ruske vazduhoplovne snage i njihovo vojno osoblje stigli u zemlju. Ostaje nejasno koliko će ruska vojska biti aktivna u Venecueli, jer uprkos protestima i sporadičnom nasilju, nije bilo nekog snažnijeg pokušaja da se svrgne Nikolas Maduro. Maduro je u subotu izjavio da su bezbednosne snage nedavno uklonile opasnost izvšenja atentata od strane venecuelanske opozicije; međutim, nisu dati detalji.

(Pravda)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *