ВОЈВОЂАНСКИ СЕПАРАТИСТА бесан што му држава Србија неда паре да ради против ње!

VOJVOĐANSKI SEPARATISTA besan što mu država Srbija neda pare da radi protiv nje!

7 jula 2016
Dinko Gruhonjić

Dinko Gruhonjić

Dinko Gruhonjić, predsednik Nezavisnog društva novinara Vojvodine (NDNV), pobesneo je jer mu je Ministarstvo kulture stopiralo kombinaciju u kojoj je pokušao na foru da uzme državnih milion dinara.

Gruhonjić je kao predsednik jedne od komisija za dodelu budžetskih sredstava pokušao da novac dodeli svom NDNV, a kad je u tome sprečen, optužio je Vučića da je diktator!?!

Ministarstvo kulture nije dalo saglasnost za listu medijskih projekata koje je napravila komisija sa Gruhonjićem na čelu, na kojoj se između ostalog nalazio predlog da država isplati milion dinara njegovom NDNV za projekat „Novinari protiv diskriminacije“.

Ovo je očigledno Gruhonjića jako razljutilo, pa je na skupu „Podrži RTV“ najprimitivnije izvređao Vučića i novinare pokrajinskog servisa.

– RTV danas vlada ljudski i profesionalni šljam! A njima komanduje netalentovani bivši novinar u pokušaju, najzloglasniji ministar informisanja u modernoj istoriji Evrope Aleksandar Vučić – odvalio je Gruhonjić.

Ministarstvo kulture i ministar Ivan Tasovac, podsetimo, prethodno je zatražio hitan sastanak sa članovima komisije, kojom je predsedavao Gruhonjić, zbog brojnih nepravilnosti koje su uočene.

„Komisija kojom je predsedavao Gruhonjić upravo je NDNV dodelila milion dinara za internet projekat ‘Novinari protiv diskriminacije’.

Kroz razgovor sigurno bismo mogli da pronađemo odgovor na pitanje zašto je toliki novac dodeljen projektu koji predviđa trideset pet „istraživačkih i analitičkih tekstova“, pošto ne znamo novinara koji za tekst na internet portalu dobije skoro trideset hiljada dinara“, saopšteno je iz ministarstva.

KOMENTARI9 komentara

 1. robokap says:

  Prvo.Ovo BOSANSKO BALIJSKO GOVNO SE ZOVE SABAHUDIN A NE DINKO:A SRBIJA JE I OVAKO PROPALA JER OD 90-tih.Godina sa pojavom ISTO BOSANSKIH GOVNARA DRAŠKOVIĆA;ŠEŠELJA PREKO ĐINĐIĆA;TADIĆA DO VUČIĆA i BOSANSKOM BUZDOVANSKO-BUKVINSKOM PAMEĆU--VUĆIĆ-Pomoćnici--Mihajlovićka,Radulović,i mnogi drugi SJEBAŠE SRBIJU NAČISTO:Nekada su SRBIJOM Vladali CRNOGORCI u VREME MILOŠEVIĆA ali su KUDIKAMO to radili spretnije od GLUPIH BOSANČEROSA:Posle onog Bosanskog hohštaplera Đinđića ne dolaze pametniji nego sve gluplji i pohlepniji.Prvo Tadić a kao VRHUNAC MEĐEDSKOG NAČINA RAZMIŠLJANJA DOLAZI VUČIĆ:

  • rema says:

   Da baš su Crnogorci vešto upravljali državom. Prvo: najveći krivac za Jasenovac i sva stradanja Srba sa one strane Drine tokom drugog rata je mason crnogorski Karađorđević. Budala nije stvorio Kraljevinu Srbiju čije bi granice bile tamo dokle se narod izjašnjavao kao Srbi. Umesto toga on stvori kraljevinu sa onim retardima katoličkim, a lepo ga je upozoravao vojvoda Mišić. Drugo: crnogorac Milošević je najveći krivac za pad Krajine i proterivanje Srba. Treće: sve fotelje su zauzeli u Beogradu. Eto ukratko o tim brđanima.

 2. Stefan says:

  Nogirajte to balijsko govno iz Vojvodine. Većeg srbofoba nikad u životu nisam srem. Marš u Tursku, smradino lojava.

 3. Kulak says:

  Tip se zapravo zove Sabahudin Gruhonjić. Stranac,bosanski musliman.Lažno se predstavlja kao bosanski Hrvat i izmislio je za sebe ime Dinko.U Srbiju je ubačen po zadatku da bi je razbijao iznutra.Zaštitimo Srbiju od stranih agenata kao što je on i njemu sličnih.

 4. DFVT says:

  UUuuuuu kakva dva dragulja imamo u prva dva komentara. Tu se lepo vidi srbijanska mrznja prema Srbima. Eto pogledajte svi vi kojima nije jasno o cemu govorim kad prozivam srbijance. Poucno za sve Srbe sa obe strane Drine. Osim za talibane na FAKTI-ma koji i ovde provejavaju, jer oni osim sto su vecinom srbijanci koji i sami pljuju Srbe, nemaju ni mentalni kapacitet za bilo kakvo rezonovanje xaxxa

 5. Dulle says:

  Izgleda da Srbijom svi treba da vladaju osim Srba. Onaj "Robokap" uzdiže crnogorce. Pa da su valjali ostali bi u Crnoj Gori. Mnogo su unesrećili Srbiju. Doneli su organizovan kriminal i mafiju. Na svim funkcijama se oni nalaze, zato i ne možemo da se izmigoljimo iz ove nemaštine . Oni pokupiše sva. Hercegovci, Crnogorci, Bosanci. Pa šta su se svi navadili Na Beograd i posebno Vojvodinu. Sve to treba lepo poslati tamo odakle su došli. Ako su toliko sposobni, samo će svojim državama doneti korist.

 6. Sale says:

  Nakotilo se dosta govana u Srbiji...

 7. Rubika says:

  U pitanju je bosanski musliman, koji je devedesetih pobegao od rata u Srbiju, i sada piše najgore bljuvotine po državi Srbiji i njenom narodu. Eto o kakvom besramnom psetu se radi, ne o čoveku ....

 8. Alena says:

  A ti Robokapu neznam ni ko si ni sta si niti me briga i za jedno i drugo.Znam da si nasilan ,nekulturan i staranacki ostrascen.Verujem da si za opciju da se Vojvodina otcepi od Republike Srbije.E da ti kazem nesto svi ti koje si nabrojao i nazvao ih pogrdnim imenima su Srbi.Dali su rodjeni ovamo ili onamo nije bitno Srbi su .I sa duznim postovanjem bi trebalo da se odnosis prema njima njima kao pripadnicima Srbske nacije a ne da ih sramotno nazivas ......Robokapu je mesto u Americi pa ti lepo kupi prnje i seli se u obecanu zemlju a pusti nas da se patimo u svome rodnom kraju i svojoj zemlji koja svakim danom ide ka boljem i bogatijem sutra najvise zahvaljujuci razumevanju ogromne vecine naroda koji je na poslednjim izborima izabrao coveka koji ce nas i uvesti u to bolje i bogatijw.....

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *