ВОКЕР НЕ ОДУСТАЈЕ: Режирао Рачак, а сад лансира нови план за уједињење Албанаца

VOKER NE ODUSTAJE: Režirao Račak, a sad lansira novi plan za ujedinjenje Albanaca

19 avgusta 2021

Bivši ambasador OEBS-a u Prištini i albanski lobista Vilijam Voker pozvao je sve Albance koji žive van granica svojih zemalja da se ujedine na predstojećim izborima kako bi njihovi kandidati dobili dovoljan broj mesta u parlamentu i ponudio sebe kao njihovog predstavnika.On se u poruci obratio dijaspori iz Albanije, Srbije, Severne Makedonije i Crne Gore i poručio im da su oni koji su na vlasti ne mogu ništa da isprave, zbog čega poziva na osnivanje Pokreta svih Albanaca koji žive u dijaspori bez obzira na poreklo i političko ujedinjenje, prenosi Koha.

„Pokret će se sastojati od svih Albanaca, bez obzira na poreklo ili druga opredeljenja. Verujem da ja, kao nealbanac koga mnogi ljudi poštuju, imam najbolje šanse da ujedinim mnoge frakcije dijaspore širom sveta. Molim za vašu podršku”, rekao je Voker, prenosi Tanjug.

On je dodao i da su donosioci odluka u celom regionu političari, a ne patriote, da imaju moć, ali i da su veoma korumpirani i veoma zavisni od međunarodnih mentora sa nealbanskim motivima.

KOMENTARI9 komentara

 1. Simon Saivil says:

  Walker, Mush for brains!

 2. Milutin says:

  Srećom Voker nije korumpiran jer je u SAD politička korupcija ustavno pravo svih američkih kongresmena i senatora. Očigledno da je Vokeru ponestalo para pa došo na Kosovo da nešto ušicari. A on dobro zna gde su najveće pare. U albanskoj dijaspori. Nije bitno ako su i krvave. Navikao se (ne)čovek.

 3. Gagi says:

  Senatori Rima su isto radili vekovima unazad. Imali su te neke zabacene i nebitne teritorije gde su prethodno prosli ognjem i macem. Posle su prigrlili konvertite tih naroda i muzli, muzli, muzli, sve dok su mogli i dok su im ovi pomagali. Rang nekog politicara se vidi gde muze, ovaj gore olos na slici je toliko jadan da je spao na neku bezvrednu vukojebinu na sirotom Balkanu. A ovi jadnici sto se slikaju sa njim i smeju, to je tek tuzna mentalna prica naseg bivseg zajednickog samoupravnog zivota.

 4. Jedan tamo, ne znaš ga ti says:

  Zar ovaj još nije umro?! Zašto mu neko ne pomogne?

 5. Gulisav Drzic says:

  Treba para, poskupeo androhrom...

 6. Gulisav Drzic says:

  adrenohrom...ispravka

 7. milorad5 says:

  pazi ovu zlu mumiju, sad ću da mu jbm mamu maminu,ma do kraja godine celata garnitura ide za bajdenom sada će da umire stoka neopevana redom i na lopate,platiće za sva nedela.Klinton pacovisaobraćajka olbrajtova umire od starosti ona smrdljiva amampur kučka već ima rak u zadnjem stadijumu a ovog vokera će da rokne grom,od infarkta ma raspašće se iznutra ko ručnu granjatu da je doručkovao smrad.

 8. Pravda says:

  ocigledno je da je dosao da saopsti scipetarijancima da se polako pocnu seliti da ne dozive sudbinu avganistanaca.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *