ВОКЕР ПОЗИВА АЛБАНЦЕ НА УЈЕДИЊЕЊЕ

VOKER POZIVA ALBANCE NA UJEDINJENJE

28 februara 2021

BIVŠI ambasador misije OEBS na tzv. Kosovu Vilijam Voker poručio je na virtuelnom sastanku, koji su organizovale snage dijaspore (FeD), da je neophodno da se albanska dijaspora ujedini, bez obzira iz kog dela albanskih zemalja potiču.Voker je rekao da je na tzv. Kosovu „stručnost dijaspore ignorisana, ali ne i novac koji stiže“.

– Živimo u zapadnim zemljama, da bi smo ojačali svoj politički i ekonomski uticaj u tim zapadnim zemljama. Snage dijaspore imaju moju punu podršku i želim joj puno uspeha na Skupštini koja je zakazana za 2. april – rekao je Voker.

Na sastanku koji je održan preko zoom aplikacije učestvovali su predstavnici dijaspore iz Evrope, Amerike, Kanade, Japana i Afrike, a bilo je i učesnika sa tzv. Kosova i Albanije.

KOMENTARI7 komentara

 1. Mile says:

  Da li to znači da su nesložni, da ih je lako razjediniti?

  • 1389 says:

   To znači da su platili lobistu, da jim vadi pare za njihovo ujedinjenje i da su totalno razjedinjeni, nesložni i bez nade, uložili toliko para od droge i organa a još nisu ušli u UN, EU i NATO. Šiptari se igraju sa svojim postojanjem, nema jih tolikk da bi mogli učiniti bilo šta na brdovitom Balkanu a traže još više, nego što mogu da priušte... Budučnost je na Pravoslavnoj strani i to oni znaju, neće jim pomoći ni Voker ni Klark a najmanje Biden...

 2. Strsljen says:

  ma ovaj jenza betonske cipele ili Lazu Lazarevica. ma idi bre vise ovih perifernih kikova. Sta sve ova izdajnicka vlast pusta da se sljam skuplja po Srbiji i mraci i oblaci i savetuje. Drzava je jaka koliko je jaka tajna sluzba. I to je to. Mi je i nemamo sem na papiru.

 3. ja says:

  ovaj monstrum trazi pare od siptara

 4. milorad 5 says:

  brate zreo je za pulmonalnu ekspolziju.ZA DVA DANA.

 5. Beli Orao says:

  Al će se šipci naplaćati ideja grobara vokera koje će ostati samo puke želje ! Šipci nisu tog no svjesni da im on samo džepove prazni i da je petorazredne hoštapler čije riječi nevrijede pišljiva boba u međunarodnoj politici!!!

 6. Rajko says:

  Nije on kriv. Ovi naši novinari mu idu u korist jer je za neke on glavni lik pa ga trpaju na stranicama. Kad ne bi o njemu pisali on bi crkao od muke čto ga ne gledaju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *