ВОКЕРОВ ПРВИ ПЛАН ЈЕ ДА ЕЛИМИНИШЕ ЈЕДНОГ ЧОВЕКА У СРБИЈИ! „Велика Албанија“ је циљ!

VOKEROV PRVI PLAN JE DA ELIMINIŠE JEDNOG ČOVEKA U SRBIJI! „Velika Albanija“ je cilj!

11 maja 2017

U nezapamćenoj operaciji takozvane “velike Albanije“, zamaskirane u oblande lažne vojne neutralnosti i zaštitom prava Albanaca van Albanije i pred stalnim nasiljem NATO pakta koje traje od 1999. godine do danas, zloglasni američki penzionisani general Vilijam Voker donosi pakleni plan za Srbiju!

Povratak bivšeg šefa OEPS misije na Kosovu Vilijama Vokera u južnu srpsku pokrajinu kao i njegove izjave o “velikoj Albaniji“ nisu nimalo slučajne. Kako saznaje portal Srbija danas njegov plan, koji je prihvaćen od strane sponzora i glavnog koordinatora jedne velike zapadne zemlje je da se Srbija primora da isporuči načelnika Generlaštaba Vojske Srbije Ljubišu Dikovića.

S ovim se slaže i analitičar Saša Borojević koji kaže da je cilj tog plana da Srbija odustane od insistiranja formiranja suda za ratne zločine u Prištini i kako navodi plan je podeljen u tri faze:

– Medijsku prašinu bi trebalo da podigne jedan veoma poznati NVO u Srbiji koju predvodi direktorka koja se do sada isticala u propagiranju politike hapšenja srpskih generala i isporučivanje Hagu. Druga faza je ucena Srbije da se general Diković isporuci. Ukoliko to Srbija odbije plan je da se Diković uhapsi i sprovede do NATO baze „Slunj“, u Hrvatskoj nakon čega bi bio poslat ili u Hag ili Prištinu! Treća faza je suđenje generalu Dikoviću pod optužbom da je lično odgovoran za ratne zločine na Kosovu i Metohiji tokom 1998. i 1999. godine, kada je bio komandant 37. motorizovane brigade tadašnje Vojske Jugoslavije, jedinice koja je dejstvovala na području Drenice – kaže Borojević.

On objašnjava da je kroz istoriju Srbija uvek bila odbranbena država, a da je glavni zadatak uvek bio očuvanje granica i borba protiv agresora.

– Bez obzira na to kako nam se država do sada zvala, u svojoj istoriji naša vojska nikada, nikada nije bila osvajačka, već odbrambena, sa osnovnim zadatkom čuvanja granice države i borbe protiv spoljnih neprijatelja, odnosno agresora – kaže Borojević i dodaje:

– Po izbijanju takozvanog hladnog rata, sredinom prošlog veka, naša vojska ni tada nije stala ni na stranu Varšavskog pakta ni NATO-a, već je bila vojno neutralna. Sada kada imamo skupštinsku deklaraciju o vojnoj neutralnosti i kada je nezavisnost i sloboda zemlje najvažniji cilj državotvorne politike Srbije, pred Srbiju se baca podmukli plan sponzora takozvane Velike Albanije!

Podsetimo, penzionisani američki general Vilijam Voker predvodio “posmatračku misiju“ na Kosovu. Na osnovu njegovih lažnih izveštaja o slučaju Račak i o “ugroženosti Albanaca na Kosovu“ doneta odluka da NATO alijansa napadne SR Jugoslaviju.

Vilijam Voker je bio osnivač i glavni instruktor OVK (takozvane Oslobodilačke vojske Kosova), koja je bila na listi terorističkih organizacija i u SAD. Voker je plaćenik albanskog lobija u Americi.

(Mediji)

KOMENTARI9 komentara

 1. punca says:

  Sve od početka je bilo usmereno, ne protiv Slobodana Miloševića ili ne svakako samo protiv njega. Već pre svega protiv Srbije! ZAšto ste rušili SLOBO 5.oktobra ?!

 2. junski jul says:

  Kakav sad opet Hag? Zar haški tribunal nije u fazi raspuštanja? To bi oni još malo da rade, mlate lovu i zabave i koristi radi trkeljišu po srpskim arhivama? Zašto da bude isporučen u NATO-bazu? Kakav je to zahtev? A tek Priština! Kakvog prava ima Priština da posle slučaja Haradinaj traži isporučenje bilo koga? Dosta više tog cirkusa!

 3. VUK says:

  prosli put se izvukao ovog puta mislim da nece

 4. slobo says:

  Ma sta vise placete I kukate .Radite nesto .Zabranite mu ulazak u Srbiju I njemu I mnogim drugim idiotima ogradite se od njega ne pricati I ne diskutovati s njima .Dati Rusiji veci pristup problemima I povezati se malo cvrsce sa Azijom .Rusija mora da ima svoju bazu u Srbiji .Jedino tako ce majmuni prestati sa ucjenama I ponizavanjem .Vucko se pravi pametan a svi ga prave budalom I tapsu po ramenu like a good boy

 5. Poručnik Pašić says:

  Da smo pametni pa da uhapsimo Vokera,Tačija,Haradinaja i Čekua...pa da ih streljamo za primer ostalim teroristima. A što se tiče Kosova pitanje je dana kada će biti bez šiptara za sva vremena. Nikada šiptari neće mirno spavati!!!

 6. miroslav says:

  U zabludi su oni koji misle da Voker to radi sam zato sto mu tako palo na pamet. On je samo jedan od americkih operativaca za stvaranje haosa po celom svetu. Ono sto Skot kaze da je njegova zemlja za mir itd. je bajka za decu. Ne moze da se reci ni za jedan pedalj planete da se njegova zemlja zalaze za mir i dobrobit covecanstva. Cela njihova politika je rusenje,ubijanje,unistavanje,razvaljivanje drugih drzava. To je skote politika tvoje zemlje. Voker je najbolji primer za to koji sprovodi ono sto je politika davno zacrtala u Vasingtonu. Ja nisam iznenadjen kao AV, kao da ne zna ko je Voker i cime se bavi.

 7. Za Srbiju says:

  Sada je jasno zašto je Diković smenjen. Izdali smo sve svoje generale. Ovo ne sme da prođe. Svi na ulice!

 8. Lajla says:

  Dakle,tog Vokera treba pod hitno ,kako god,uhapsiti i suditi mu jer taj terorista upada u teritoriju drzave Srbije radi organiziranja i sirenja neprijateljstva i vojnog napada,po drugi put.Nemamo se sta bojati,vec su jednom napali i bombardovali Srbiju kao varvari bez odobtrnja UN.Tu praksu treba prekinuti bez da se ikoga sta pita,jer je doazani terorista,laganjem za Racak,izazvao je velike zrtve i veliku stetu drzavi,pa sta ako je usro Amerikanac,to ga ne spasava.

 9. Ma koj im... says:

  U americi postoji nekoliko chlanova u emigracion zakony koji nalazu da neko ko nije dtzavljanin a radi protiv drzave politicki moze odmah da se deportuje a zabrane su od 10 god pa do dozivotno...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *