ВРАЋА СЕ ХИЛАРИ КЛИНТОН!? Косово опет у центру пажње

VRAĆA SE HILARI KLINTON!? Kosovo opet u centru pažnje

14 novembra 2020

Iako konačni rezultati predsedničkih izbora u SAD još nisu poznati, američki mediji danima pišu o tome ko bi mogao da se nađe u budućoj administraciji Džoa Bajdena, pa je bivša državna sekretarka Hilari Klinton viđena za novu ambasadorku u UN. Ona bi tako mogla da zastupa stavove SAD na sednici Saveta bezbednosti UN posvećenih Kosovu i Metohiji.Pozivajući se na neimenovane izvore, „Vašington post“ navodi da Bajdenov tim razmatra kandidaturu supruge nekadašnjeg predsednika Bila Klintona razmatra, ali da ona nije izvesna.

Bajdenov tim navodno veruje da bi Hilari Klinton, koja je od Donalda Trampa izgubila predsedničke izbore 2016. godine, mogla da podigne ugled Amerike u očima međunarodne zajednice.

Hilari Klinton bila je američki državni sekretar od 2009. do 2013. godine u vreme administracije Baraka Obame za kog mediji spekulišu da bi mogao da bude budući američki ambasador u Britaniji.

Na osnovu izbornih projekcija, američki mediji proglasili su demokratskog kandidata Bajdena pobednikom izbora, održanih 3. novembra.

Tramp, međutim, nije priznao projekcije po kojima je Bajden pobednik predsedničkih izbora i u više navrata je kritikovao glasanje putem pošte, navodeći da to otvara put mogućoj izbornoj prevari.

Izborni štab Donalda Trampa podneo je tužbe protiv saveznih država i tvrdi da je glasanje i brojanje glasova bilo neregularno.

KOMENTARI6 komentara

 1. Pravda says:

  vjesticina. Ici ce ona ali iza brave.

 2. Ivke says:

  Ova vaskrsava kao vampir

 3. Gardista says:

  Vreme je da Seselj krene na sednice UN da joj nesto socno kaze. Sprdacina

 4. Gospodnja je zemlja i sve na njoj says:

  Pa bilo bi glupo da ambasadorka UN bude neka lepa, mlada i pametna žena ili makar čovek. To mora da bude naka zla osoba, nalik matoroj prepariranoj zveri u kojoj caruje samo zlo. To mora tako jer je prorokovano da će konačno i sve ukupno zlo da se koncentriše na ovoj planeti pred dolazak samog našeg Gospoda i Spasitelja Isusa Hrista koji nas je otkupio svojom krvlju. On dolazi sada da nam sudi časno i pravedno po delima našim, dok se oni koji se opravdaše Hristom naće niti naći na sudu Božijem jer njih sam Bog zna i usvaja kao svoju pravednu decu, sinove i kćeri.

 5. 1389 says:

  I Biden i Klintonovi se lažno nadaju. Biće jim spremno iznenadjenje...

 6. Gagi says:

  Oni malo ocuvaniji sa gerijatrije ponovo izigravaju i menjaju nacin lecenja, doktor im je preporucio da budu drustveno aktivni i korisni. Njihov atrofiran i bolestan mozak im je poslao poruku da treba da vode ratove i politiku umesto da crtaju i igraju se "ringe ringe Paja patak". U svojoj bolesnoj imaginaciji ponovo prave "ozbiljne" svetske planove, kuku i lele narode kada dusevni bolesnici "brinu o nama".

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *