„ВРЕМЕ ЈЕ НА СТРАНИ ПУТИНА! НАТО је пред распадом!“

„VREME JE NA STRANI PUTINA! NATO je pred raspadom!“

20 februara 2022

Administracija američkog predsednika Džoa Bajdena napravila je grešku koncentrišući svoje napore na Ukrajinu na osnovu scenarija „ruske invazije“, dok predsednik Vladimir Putin „pokušava da podeli NATO“, tvrdi bivši savetnik američkog predsednika za nacionalnu bezbednost Džon Bolton, govoreći za televiziju „Njuzmaks“.– Putin ima mnogo mogućnosti. Mislim da želi da vidi da li je u stanju da podeli NATO – rekao je Bolton.

Kako je rekao, po tom pitanju „vreme je na strani Vladimira Putina“, te „on ne gubi ništa dok čeka da povuče svoj potez“. Takođe je nabrojao „najveće greške“ koje su pravile američke vlasti. Bolton je izrazio žaljenje zbog toga što tim bivšeg šefa Bele kuće Donalda Trampa, čiji je i on bio deo, nije blokirao gasovod „Severni tok 2“.

Bolton je ranije u članku za list „Vol strit džurnal“ izrazio zabrinutost zbog „mogućeg oživljavanja SSSR-a“, a krajem decembra je savetovao Briselu da obustavi „Severni tok“, sve dok Rusija ne zatvori svoje vojne baze u inostranstvu.

KOMENTARI6 komentara

 1. Istina says:

  Zapad svakog dana sve vise postaje debilan u svakom pogledu.

 2. Miromir says:

  Ovo mi se baš sviđa da Rusija zatvori svoje baze u inostranstvu. Komedijaš. Amerikanski establišmenta je gomila opasnih, ubilačkih komedijaša.

 3. Kulak says:

  Kako to da stotine hiljada ukrajinskih izbeglica idu u Rusiju? Ko to odlazi onom koji na njega kao vrši "invaziju"? Jasno je kao dan da Ameri i njihove pudlice iz Londona lažu čim zinu.

 4. Milutin says:

  Politički Zapad se najviše boji ove, i za Ruse nove, Putinove mirnoće. Politički i vojno (pre) moćna, Rusija mirno traži od Zapada ono što njoj treba. I to ne u smislu uspostavljanja neke svoje sfere uticaja već uspostavljanja prijatne udaljenosti od Zapada i jednako prijatne blizine sa Kinom. Doduše gospodin Lavrov mora, po službenoj dužnosti, da pokazuje Rusku usplahirenost na pojedine poteze Zapada. Navikao Zapad da vidi takvu Rusiju. Pa da im učini. Ali Putinove tišina i mirnoća govori više od 1000 topova.

 5. Mandov says:

  na prve sankcije, rusi treba da pokazno lansiraju sarmat i satanu i to direktno da kazu dzonsonu - necete postojati...

 6. Radojko says:

  kakva arogancija idiota. pa jel on misli da su rusi indijanci. neka procita analizu njihovog stratega. rusija bi stradala, ali od amerike ne bi ostala ni atlantida..

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *