ВРХОВНИ KОМАНДАНТ НАТО СНАГА У ЕВРОПИ УСKОРО ДОЛАЗИ У СРБИЈУ! Порука коју доноси је ПОТПУНО НЕОЧЕKИВАНА!

VRHOVNI KOMANDANT NATO SNAGA U EVROPI USKORO DOLAZI U SRBIJU! Poruka koju donosi je POTPUNO NEOČEKIVANA!

16 jula 2019

Vrhovni komandant NATO snaga u Evropi i komandant američkih vojnih snaga u Evropi Tod Danijel Volters uskoro će posetiti Srbiju tokom turneje obilaska komandi i kancelarija NATO-a u zemljama Evrope i atlantskog regiona.

To je preneo Glas Amerike pozivajući se na izvore u Vrhovnom štabu savezničkih snaga u Evropi (SACEUR)– Vojska Srbije visoko je cenjena snaga u mirovnim operacijama širom sveta – navodi se u saopštenju SACEUR-a.

SACEUR nije precizirao tačan termin njegove turneje, države koje će obići, niti potenijalni datum dolaska u Srbiju, kao i ko će mu biti sagovornici, a ukazano je da je povod za to Voltersovo preuzimanje komande – što se dogodilo 3. maja ove godine.

– Vrhovni štab savezničkih snaga planira da se susretne sa liderima kako bi što bolje razumeo stanje na terenu i istražio mogućnosti za poboljšanje saradnje – rečeno je Glasu Amerike.

Tod Danijel Volters je na poziciju vrhovnog komandanta NATO snaga u Evropi preuzeo od generala Kurtisa Skaparotija, a prethodno je obavljao funkcije komandanta američkih vazduhoplovnih snaga u Evropi i američkih vazduhoplovnih snaga u Africi.Kako se navodi, on je aprila ove godine izjavio tokom procedure za ponovno postavljanje u čin genarala i komandanta u Odboru za oružane snage Senata SAD-a, da je američko prisustvo na Kosovu potrebno da bi se ojačao otpor kosovskih partnera na, kako se izrazio, spoljne maligne pretnje.

Takođe, tada je rekao i da američka komanda u Evropi podržava razvoj Kosovskih bezbednosnih snaga u skladu sa planom tranzicije i u punoj u saradnji sa SAD i zemljama saveznicama NATO.

Informacija o Voltersovoj poseti državama Evrope i atlantskog regiona aktuelna je u nedeljama pošto je, početkom jula, objavljeno da je ruski predsednik Vladimir Putin potpisao zakon o prekidu ruskog učešća u Sporazumu o nuklearnim i konvencionalnim raketama srednjeg dometa sa Sjedinjenim Državama (INF).

KOMENTARI6 komentara

 1. Slobodanka says:

  Ameriku će uskoro zadesiti VELIKI BUM, tako kažu proroci. Proročanstva se ne mogu uzeti za ozbiljan izvor informacija, ali ponekad oni (proroci) i pogode šta će se desiti. Neće niko napasti SAD, neće pući ni njihov veliki finansijski balon, neće se strmeknuti ni petorodolar. Dogodiće se samo, prirodno i iznutra u vidu vulkanskih erupcija, a znamo da vulkani jesu probudjeni i da sazrevaju. Sada se Ameri na osnovu svoje izuzetne sile ponašaju kao da je Kosovo od iskona njihovo američko, a kad se dogodi taj "veliki bum" koliko će im tada značiti Kosovo?

  • padre says:

   Za to baš i nije potrebno neko proročanstvo!

   • Slobodanka says:

    O tome se odavno priča, ali sada naglašavaju da će se to USKORO desiti.

 2. Slobodanka says:

  Zamišljam kako se spuvala ova faca i mnoge druge face. Kakve su ti misli takav ti je život. Možda i doživim da vidim to što samo zamišljam.

 3. Djoka says:

  He, he. Kakve su ti misli takav ti je život. Možda i doživim da vidim to što samo zamišljam. Kad bi tako bilo onda bi ti bio veliki prorok. Otac Tadej sigurno nije to mislio. A ako ti je hriscanstvo blisko, onda procitaj psalm 108 svetog cara Davida, sta je on molio Boga za jevrejsku bogatu otpadiju, potomke plemena koja su gradile zlatno tele, a i njihovih vodja avirona i datana, engleskim zivotinjskim jezikom se kaze dejton !

  • Slobodanka says:

   U mislima ne svadjam se ja sa njima, nego moguće je da naša velika majka priroda radi za nas. Naša planeta Zemlja takodje se može smatrati živim bićem! Ona nam je kao majka, a ta majka nas obezbedjuje i čuva na razne načine. Čak i kad pusti iz svojih nedara erupciju lave i na taj način može da nas čuva.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *