ВУЧИЋ: Албанци се наоружали и подигли борбену готовост, предузећу све мере да сачувамо Србију

VUČIĆ: Albanci se naoružali i podigli borbenu gotovost, preduzeću sve mere da sačuvamo Srbiju

26 decembra 2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je činjenicu da je patrijarhu Porfiriju zabranjen ulazak na Kosovo i Metohiju od strane Prištine i istakao da će preduzeti sve mere da zaštiti naš narod, posle odluke Prištine da podigne borbenu gotovost.

„Sve dajemo od sebe da sačuuvamo mir i stabilnost. Nažalost, nas nisu hteli da slušaju, ili ih nije mnogo ni interesovalo da nas čuju. Danas je i patrijarhu srpskog gospodinu Porfiriju zabranjen ulazak na Kosovo i Metohiju. Nikada se to u istoriji nije dogodilo. I baš ih briga. Besmisleno saopštenje, nevažno… Ali će i dalje da govore samo o srpskim barikadama koje su samo znak nezadovoljstva i borbe srpskog naroda da budu svoji na svome i ništa više. U skladu sa tim, želim da vas obavestim da smo u teškoj situaciji, ali da ćemo dati sve od sebe i da ćemo brinuti na svaki način kako da sačuvamo mir i stabilnost i ne samo to, kako da zaštitimo naš narod na severu Kosova i Metohije. U skladu sa tim, a posle naoružavanja Albanaca i posle podizanja njihove borbene gotovosti, preduzeću sve mere da zaštitimo naš narod i sačuvamo Srbiju„, saopštio je Vučić na društvenim mrežama.

KOMENTARI3 komentara

  1. michael pan says:

    Sad je kasno, b... . Sve sto si dosad radio radio si protiv Srbije. I tesko nama i Srbiji ako nas ti budes branio.

  2. Jovan Kojic -Perth says:

    Ja mislim da si ti sine neznas sta ces sa sobom.Vec dva mjeseca se proseravas i dizes tu vijsku policiju,dronove.Cvece uozbilji se vec jedan.Ili kreni ili stoj i ne lupaj gluposti vise.

  3. Gagi says:

    Srbija se najbolje cuva napumpanim usnama i foto-sopovima. Cim je neko "napumpan" svim i svacim, taj je odlican kadar koji ce sacuvati Srbiju. To je nasledna obaveza, ocevi danasnjih "cuvara" Srbije su takodje bili "napumpani" novom i nepoznatom ideologijom koja je narodu donela mnogo dobra i prosperitet. Srbi se danas nalaze u spirali ludila, svakakvi zanesenjaci i zivotni profiteri "brinu" o ovom nasem Srpskom prostoru za zivot. Tolike glave su u istoriji date da bi oni imali sta da arce i rasprodaju. Verovatno je da, zbog svoje velike zelje da pomognu narodu, nisu u mogucnosti da cuju urlike i vapaje sa neba svih zrtava koji su izginuli za nas rod. Rekao bih, mi imamo posla sa deformisanim ludacima kojima je jedini cilj svoja vec razorena narcisoidna guzica.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *