ВУЧИЋ: Америка има две опције у Украјини!

ВУЧИЋ: Америка има две опције у Украјини!

31 јула 2023

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да би било боље да престане сукоб у Украјини што пре, те да се нада да ће бити боље због председничких избора у Америци следеће године.

„Они имају две опције, мислим на демократе, једна опција је да покушају да нападају Трампа кроз то да су веће патриоте, кроз помоћ и подршку Украјини – што нисам сигуран да ће им донети победу. А друга опција је да прекину рат, да се представе као ти који су донели мир и цео свет би их славио у том случају. Али би то био највећи бум у историји, највећи скок у историји“, каже Вучић приликом обиласка Прибоја.Он је навео да би месец дана после завршетка рата у Украјини, било каквог примирја, процветао свет.

„Када би престао овај рат у Украјини, све бисмо решили одмах и лако, а овако увек морамо да се спремао и да будемо спремни на теже стање и кризу и да чувамо у резервама и да бринемо о томе колико имамо од горива до хране, и не можемо да се опустимо ниједног минута“, рекао је Вучић.

KOMENTARI5 коментара

 1. seik says:

  Ma ti znas koje su opcije .Cuj Ameriku bi slavili ako rat prestane .Amerika je izgubila i to svi znaju .Ameri su izgubili kredibilitet niko njih vise niti voli niti smatra supersilom .Daj ba Vucko jedino ces ih ti slavit kao i do sada .

 2. Један тамо, не знаш 🖕 га ти ... says:

  🤣🤣🤣 Шизоју к'о да је онај ментол косовац саставио "изјаву". Лупета коментаришући нешто што је светлосним годинама изнад његових капацитета, домашаја и поимања, изводећи "умне" закључке. Овај је „државник“ таман колико је онај „коментатор“.

 3. Vlada Zelenchich says:

  hrana i gorivo bi i dalje bili problematični u pogledu previdoke cene i male količine jer bi se agenda plandemije odmah nakon tog zamišljenog prekida rata aktivirala.

  • test01 says:

   Tacno ! Rusija je spasila svet od PLANdemije ali su druge vec planirane sa obaveznim smrtonosnim bockama.

 4. persida says:

  Dobro mu je ovo sastavio Tonika Blefer.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u