ВУЧИЋ: Америка има две опције у Украјини!

VUČIĆ: Amerika ima dve opcije u Ukrajini!

31 jula 2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da bi bilo bolje da prestane sukob u Ukrajini što pre, te da se nada da će biti bolje zbog predsedničkih izbora u Americi sledeće godine.

„Oni imaju dve opcije, mislim na demokrate, jedna opcija je da pokušaju da napadaju Trampa kroz to da su veće patriote, kroz pomoć i podršku Ukrajini – što nisam siguran da će im doneti pobedu. A druga opcija je da prekinu rat, da se predstave kao ti koji su doneli mir i ceo svet bi ih slavio u tom slučaju. Ali bi to bio najveći bum u istoriji, najveći skok u istoriji“, kaže Vučić prilikom obilaska Priboja.On je naveo da bi mesec dana posle završetka rata u Ukrajini, bilo kakvog primirja, procvetao svet.

„Kada bi prestao ovaj rat u Ukrajini, sve bismo rešili odmah i lako, a ovako uvek moramo da se spremao i da budemo spremni na teže stanje i krizu i da čuvamo u rezervama i da brinemo o tome koliko imamo od goriva do hrane, i ne možemo da se opustimo nijednog minuta“, rekao je Vučić.

KOMENTARI5 komentara

 1. seik says:

  Ma ti znas koje su opcije .Cuj Ameriku bi slavili ako rat prestane .Amerika je izgubila i to svi znaju .Ameri su izgubili kredibilitet niko njih vise niti voli niti smatra supersilom .Daj ba Vucko jedino ces ih ti slavit kao i do sada .

 2. Jedan tamo, ne znaš 🖕 ga ti ... says:

  🤣🤣🤣 Šizoju k'o da je onaj mentol kosovac sastavio "izjavu". Lupeta komentarišući nešto što je svetlosnim godinama iznad njegovih kapaciteta, domašaja i poimanja, izvodeći "umne" zaključke. Ovaj je „državnik“ taman koliko je onaj „komentator“.

 3. Vlada Zelenchich says:

  hrana i gorivo bi i dalje bili problematični u pogledu previdoke cene i male količine jer bi se agenda plandemije odmah nakon tog zamišljenog prekida rata aktivirala.

  • test01 says:

   Tacno ! Rusija je spasila svet od PLANdemije ali su druge vec planirane sa obaveznim smrtonosnim bockama.

 4. persida says:

  Dobro mu je ovo sastavio Tonika Blefer.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *