Vučić: Čeka nas teška jesen, teško proleće i još dve godine borbe

Vučić: Čeka nas teška jesen, teško proleće i još dve godine borbe

25 августа 2013

VucicAleksandar Vučić rekao je na sednici GO SNS-a da Srbiju čeka teška jesen i teško proleće i još dve godine da pokrenemo Srbiju u pravom smeru, prenosi B92.

On je rekao da uprkos brojnim pritiscima i pokušajima da se zaustavi modernizacija Srbije da od toga neće odsutati. „Mi smo država u remontu i nije nama potrebna samo promena svesti nego i promena ponašanja“, rekao je Vučić.

„Nećemo odustajati uprkos činjenici da će nam popularnost opadati, mi nećemo stati i nastavičemo i dalje da radimo na modernizaciji Srbije iako ja veći aplauz dobijem na istočnoj tribini stadiona nego na sedni GO SNS-a“, rekao je lider SNS-a-

On je najavio da će se u narednom periodu reformisati penzioni sistem ne da bi penzioneri živeli lošije već da bi živeli bolje, kao i da će morati da se se reformiše javna uprava i da reformišu i resturkturiraju Javna preduzeća.

„Zadovoljan što smo u Srbiji uspeli da uradimo jednu malu stvar, neće više moći da prođe niko a da ne plati porez. Svi moraju da plaćaju porez jer to je ono za šta smo se borili i to je jednakost svih pred zakonom“, rekao je Vučić nakon čega je dobio aplauz.

On je protivnicima reformi poručio da mogu da pričaju šta hoće ali da on i njegova stranka više neće statit i podsetio na slučajeve hrast na mestu kuda treba da prođe autoputu, prodaja zgrade Generalštaba u centru Beograda i projekat Beograd na vodi kada su se javili protivnici tih akcija.

Vučić je ponovo najavio da će nekoliko moćnih svetskih kompanija uskoro investirati u Srbiju – Boš, Mercedes, dve velike japanske kompanije kao i da se očekuju investicije iz Kine, Rusije i UAE.

KOMENTARI2 коментара

  1. bojan says:

    teska jesen tesko prolece teska zima tesko leto sa vama je sve tesko ali vama nije tesko samo narodu je sve teze svaka zima svako leto prolece jesn su sve tezi za narod a ti vucicu nemoj da lazes tebi nije nimalo tesko ti si obezbedjen za sva godisnja doba a naslov bi trebao da glasi narod ceka tesko prolece i teska zima i sva ostala godisnja doba a ne nas eonda ti nebi niko rekao da si lazov svako bi onda rekao imamo naj iskrenijeg premijera

  2. Kaludjer says:

    Narodu su vec dosla teska sva godisnja doba a tebe ceka teska robija i rad na kamenolomu kod Kragujevca. Mene ceka ta radosna vest, bilo kada ali sigurno dolazi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u