ВУЧИЋ: Данас смо сви Берлинци

VUČIĆ: Danas smo svi Berlinci

22 decembra 2016

aleksandar-vucic-89

Premijer Srbije Aleksandar Vučić upisao se u knjigu žalosti u ambasadi Nemačke u Beogradu, povodom terorističkog napada u Berlin.

On je poručio poručio građanima Nemačke i porodicama stradalih da je naše srce uvek uz njih i da smo danas svi Nemci i Berlinci.

Vučić je u ime Vlade Srbije uputio najdublje saučesčhe porodicama koje su pretrpele strašan gubitak u užasnom terorističkom aktu.

„Potpuno sam uveren da će nemački narod, zajedno sa svojom vladom, uspeti da prevaziđe tu strašnu situaciju ponosno braneći svoje slobodno i otvoreno društvo“, napisao je Vučić.

On je poručio da Nemačka može uvek da računa na Srbiju u našoj zajedničkoj borbi protiv terorizma.

„Istovremeno, naše srce će uvek biti uz porodice onih koji su izgubili svoje najmilije. Danas, svi smo Nemci i Berlinci“, poručio je Vučić.

KOMENTARI6 komentara

 1. dusko says:

  AV moze da lupa u svoje licno ime , ali ne u ime srpskog naroda ! AV da li ste upoznati da su nas ti isti Nemci bombardovali 1999 godine ! Kao sto oni nas nisu zalili ne interesuje me za njihove zrtve , uostalom oni su bombardovali i zemlje bliskog istoka ! Da li ti premijeru malo upotrebljavas mozak !!!

  • Mlađi Staroletnik says:

   Upotrebljava, upotrebljava, ali stvarno malo! Možda i ne može više. A i ovo što je rekao je kopija onog francuskog - Mi smo svi Šarli Ebdo!

  • General VS says:

   Baš tako...

 2. Miroslav says:

  Fasisti su ubijali nasu decu,nas zatrovali uranijumom, fabrike unistili, ja cu biti srecan kada Berlin, Pariz, London.... budu goreli, oni su zasluzili da ih nema.

 3. General VS says:

  Možda ti lično ali ja sam srbin ne berlinac i zabole me za eu...

 4. kuka says:

  Danke Dojčland, hvala ti za sve

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *