„ВУЧИЋ ФОЛИРА ЕВРОПЕЈСТВО, окренуће се Путину првом приликом“

„VUČIĆ FOLIRA EVROPEJSTVO, okrenuće se Putinu prvom prilikom“

7 oktobra 2016

vucic-eu-engl-kzs-s

„Oni koji glasaju za Vučića nisu za Evropu, kao što nije ni on. Ovo je međufaza u kojoj on folira evropejstvo da bi malo duže sedeo na vlasti. Prvom prilikom će da digne ruke od Evrope i da se okrene Putinu ili bilo kome drugom, ako mu to bude bilo u interesu“, tvrdi čuveni karikaturista Dušan Petričić, a prenosi NIN.

– Ja se ne sećam za svog života da se neko tako beskrupulozno, bezobrazno i bezočno ponašao. On ti direktno nabija prst u oko i vrti ga i kaže „šta mi možeš“? – dodaje Petričić.

– Vlast radi na tome da napravi takvo obrazovanje gde će dobiti poluimbecilne ljude koji će biti navijači – ne da ga biraju, nego da navijaju za njega. Vučić se ponaša kao da ima mandat da dokaže Srbima da su imbecili. Ne znam kako bih drugačije tumačio njegove nastupe osim da nam dnevno poručuje: „Vidi kako si imbecilan, ne možeš mi ništa“! – vrlo precizno analizira stanje u društvu ovaj karikaturista.

(nin.co.rs)

KOMENTARI9 komentara

 1. Radikal says:

  Da da... Sto vec nije?

 2. Srbin says:

  Navijači Kosova i Hrvatske skandiraju "ubij Srbina" u Skadru https://www.youtube.com/watch?v=xbEiqpx94MY

 3. Trifun says:

  Auuh kako 5 kolona drzi pritisak na veleizdajnike u vlasti da ne skrenu sa titinog 'nadnacionalnog EU puta', osecaju da im stezemo obruc sa svakom pobedom Rusije protiv njihovih gospodara, pa podsecaju veleizdajnick NATO sljam u Vladi da ne odustaju...Visicete vi svi do jednog na Terazijama, u to mozete biti 100% sigurni!

  • Goran says:

   Vucko kakav god da je, nije glup da si dozvoli da ga razjarene ovce uhvate. To je jedna od rijetkih djecijih prica koja je realna , zar ne ?! E pa posto su vukovi oduvijek papali ovce , jer ja u Srbiji samo veliko stado , jako je tesko da ce doci to tvojih snova

 4. Garašanin says:

  Dušan Petričić je g....

 5. Dondon says:

  Svaka cast.

 6. Aleks says:

  Pa hvala bogu treba da folira bolje to nego sankcije i pretnje sa odvajanjem Vojvodine ,Sanđaka , juga Srbije , terotisti...čeka ugodan vetar:)...Srbija je obkoljena dušmanima...ali ti dušmani imaju jako zaleđe tu je kvaka kad ga izgube...eee tad če se videt prave smernice..gde plovi naša lađa:)....nemora se u rat al bar putem gde se hoče i želi pa da se ojača ovako se teško može ojačat...ako se krene Rusiji odma sankcije zapada i organizuju se nemiri a ekonomski je srbija više vezana na evropu i tu je problem...a ako bi se okrenili zapadu ...šta čeka srbiju perspektiva ko sve ostale evropske zemlje čuti jedi govna i propadaj...ko je na vlasti dobija svi drugi svake godine gore. Što se mene tiče ja bi najrađe video da se stera sve ove smradove iz EU jer nenude ništa sem ucene i to traje več 25 godina ljudi prvo su počeli predaj Slobu pa predaj Mladića pa generale pa sad priznaj Kosovo pa če posle uvedi sankcije Rusiji pa okreni leđa republici srpskoj pa ode Vojvodina polako pa Sanđak pa jug Srbije.....sad telekom..MARŠ.. okreniti se istoku bolje jest govna 5g dok se nesredi ekonosmko sa istokom nego još 20g dok nas neizdrkaju do zadnjeg atoma a uvek se nađe neka P....koja primi mito i odobri sve njihove zahteve...a ovako Rus oružje davaj, pokrnili bi železare , poljoprivredu , iam nekaperspektiva možda bi neko kupiju i Yugo 55 u rusiji hehe...remonti helikoptera za ruse...ovako nas samo tucaju...sve propada polako al sigurno...i imali bi ono što nas najviše vređa što sad nemamo jaku vojsku to su nam sjebali 33000 vojnika šta je to a tehnika stara a 33000 sa kancelarijskim pacovima kad oduzmeš nijh 25000 vojske na terenu to može da odbrani možda Beograd a ostalo....svaki papak nam preti ko se prije osudijo? Tako da JA se nadam da Vučić glumi jer mora radi mira a prva prilika Putin i Rusija savez..Vučiću nemoj da me razočaraš jes čuo:)

 7. Izbor je ograničen says:

  "Ja se ne sećam da se neko tako beskrupulozno, bezobrazno i bezočno ponašao." reče gosp. Petričić. Moram ga pitati, ako čita komentare na svoj tekst: " A ko nije? Ja ne znam ni jednog političara, koji se nije tako ponašao! Za početak Tito je imao Goli otok, Miloševć je imao Marković, Đinđić je imao Čedu... itd. Ako postoji neko ko ne koristi metode sred. veka za osvajanje i opstanak na vlasti, neka navede i obrazloži. Ne prihvatam indoktrinaciju i objašnjenje "u paketu".

 8. micky says:

  U ovo jos samo budale veruju. A ima ich podosta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *