ВУЧИЋ ГА ДОЧЕКАО СА ПОГАЧОМ И СОЉУ, а он у БиХ пљује по Србима

VUČIĆ GA DOČEKAO SA POGAČOM I SOLJU, a on u BiH pljuje po Srbima

28 februara 2018

Bivši potpredsednik Sjedinjenih Američkih Država Džo Bajden izjavio je da svi ljudi u Bosni i Hercegovini moraju da nastave da se bore za budućnost nakon preživljenog genocida.

„To je zato što se vi sećate prošlosti. Treba podsećati svoju decu na tu prošlost. Svi bi trebalo da znaju tu prošlost. Podneli ste mnoge žrtve zbog jednog cilja“, rekao je Bajden, koji je govorio na svečanosti u Vašingtonu, gde mu je Savetodavno veće za BiH uručilo nagradu za životno delo.

Savetodavno veće za Bosnu i Hercegovinu (ACBH) nezavisna je neprofitna organizacija posvećena unapređivanju interesa američkih Bosanaca i radi na poboljšanju odnosa između SAD i Bosne i Hercegovine.

Bajden je u govoru istakao da u BiH nije bio građanski rat, već planirani genocid.

„Vi svi razumete neoprostiva odlaganja, razloge za nereagovanje i svaki put kada je svet propustio da interveniše. Vi ste to preživeli. Izgubili ste porodice. Izgubili ste domove. Borili se da sačuvate dostojanstvo. Ovo nije bio građanski rat. Ovo je bio genocid. Planiran genocid. I to se dešavalo pred očima cele Evrope“, ocenio je Bajden u svom govoru.

Dodao je da Zapad nije imao dovoljno saosećanja ni simpatija prema Bosni i Hercegovini.

KOMENTARI12 komentara

 1. Beli Orao says:

  Budite iskreni i kažite ,ko je budala????

  • Zaharije Serak says:

   Budala je onaj ko ne vidi i ne želi da vidi,prizna šta je radjeno u Bosni i u moje ime.

 2. Zoran says:

  A mogao i ovako d aglasi naslov: On pljuvao u Bosni po Srbima, a Vucic ga docekao sa solju i hlebom.

 3. Miki says:

  Ti njega hlebom a on tebe kamenom e jadni li ste svi, sve same poturice

 4. Batina says:

  Docekuje sluga svog gospodara.

 5. Lud, zbunjen says:

  U Srebrenici je Klinton rekao da si hrabar što si došao i to uje bio znak da ti urade ono što su uradili.A zašto si onda donirao Klintonove pred njihove izbobe?"Zato što sam pametan". A zašto si odmah posle Srebrenice pozvao Bakira i prošetao ga Knez Mihajlovom? Zato što si pametan? Zašto ovoga ovako dočekuješ? "On je moj prijatelj". Zašto sve naše neprijatelje dočekuješ bolje od prijatelja? Zato što si pametan ili što smo mi ludi, pa ti tolerišemo? Ili te imaju u šaci, pa tebe, a usput i nas ponižavaju do maksimuma?

  • i ime says:

   Da sam ja zeleo da napisem ovo ovako, ne bih to tako jednostavno i drsko, ali istinito. Svaka cast, imas 1000 lajkova od mene....

  • tororoso says:

   Bravo!

 6. Ilija Krneta says:

  to je sramota moze biti SRBA koji u Srbskoj nosnji caste NATO PAKT Srbi su lud narod

 7. goran says:

  Sad ce Vucko dobiti vecinu glasova. U prevodu: Srbi vole svoje okupatore, izgubili su dostojanstvo i elementarnu logiku.

 8. Drago says:

  Još jedan dokaz pogrešne politike prema Njemcima i Amerikancima od strane Vučića. Taj je uništion sve što je srpski narod imao u svojoj tradiciji, a to je OBRAZ.

 9. Lud, zbunjen says:

  Iz tog tvog megafona stalno ispuštaš:"Neće niko Srbiju ponižavati!!!!!!!!! TI Srbiju i nas najviše ponižavaš.A uz tebe sad i ona(ili on) koja-i ni srpski ne zna da govori i koju-eg zovu "mutava".Nemate osnovno kućno vaspitanje. Ona sedi na svečanom prijemu, prekrstila nogu preko noge ko u kaubojskom salunu i maše rukama ko revolverima.Pa i da je muško, ne priliči onoliko raskrečiti noge. Ti izlaziš iz auta, Merkelova čeka da se rukuje, pa da idete, njoj se žuri, duva vetar, neće da stoji dugo na mestu, da ne bude eventualna meta, a ti...ti zakopčavaš sako.Kad ćeš naučiti da taj sako zakopčaš u kolima, ili pre pojave pred gostom ili domaćinom?Da li si primetio da je Merkelin sako odavno bio zakopčan. Imate li vi kakve prave prijatelje da vam sugerišu na vaše propuste, da ne činimo to mi, jer ćete nas verovatno zlonamerno shvatiti. Jesi li video kako te je merkelova brzo otkačila, a ti si se toliko trudio da se slikaš s njom uoči izbora.A ona ti je tu nešto i odbrusila (samo se prećutkuje). To su samo sitne, sitne, sitnice, a o rečniku da ne pričam.Samo kratko - uličarski. I gde god odeš, kukaš na svoju opoziciju.Znaš li ti koliko njih zabole za tvoja prenemaganja?Pored ostalog i zbog toga te omalovažavaju i sprdaju se s tobom.A ti im dođeš kao naš predstavnik. Znaš li da je ovaj Bajden veliki zagovornik našeg uranijum bombardovanja? Znaš li da je Klintonova bila veliki zagovornik našeg bombardovanja, a ti je donira nekim milionima? Znaš li da je Bler poskakivao od nestrpljenja kad će nam izručiti bombe? A kažu da je još uvek on tvoj savetnik? A zašto su ti snimci sa Tačijem i Haradinajem toliko srdačni, smešni, srećni? Vidim da i danas juriš za tim temama, a ne vidim da se ikom više žuri osim tebi. Zatrpavaš "slučaj Ivanović"? Ispipavaš javno mnenje, da li će te "tiganjima po glavi" ako predaš Kosmet?Toliko te zasvrbelo da napraviš neku veliku stvar, pa makar bila stoposto na našu štetu, kao kad mladi lovac kupi pušku, pa jedva čeka da opali iz nje. Šta sve radiš i s kim se družiš i koga poštuješ, a koga ne uvažavaš, pitam se da li si ti uopšte naš ili njihov. Nemoj da "radiš više od svih".Nemoj da radiš ništa.Uzmi pod ruku premijerku, a i čitavu doživotnu vladu, idite na Havaje, sve vam je plaćeno još jedan mandat.Preživeli smo 93-ću, pa ćemo preživeti i bez vas.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *