ВУЧИЋ: „Имам нека имена за мандатара“

VUČIĆ: „Imam neka imena za mandatara“

12 marta 2017
(foto: Youtube printscreen)

(foto: Youtube printscreen)

Predsednički kandidat Aleksandar Vučić izjavio je da „Ima neka imena“ u vidu o kojima razmislja kao o potencijalnim mandatarima za sastav vlade.

On je rekao da o mogućem nasledniku na mestu premijera razmišlja svakog dana, bez obzira na to da li će pobediti ili izgubiti na predsedničkim izborima, ali da ne želi još da govori o njima.

– Vlada ostaje u istom sastavu, promeniće se predsednik Vlade, ali verujem da će i u ekspozeu novog premijera ciljevi biti isti – odgovorio je na pitanje koliko s mesta predsednika može uticati na suštinske procese i reforme.

– Ciljevi ne mogu da budu jednogodišnji ili dvogodišnji, oni moraju da budu petogodišnji, desetogodišnji… Važno je da smo mi udarili dobre temelje i postavili prvu ploču na kući, sad ostaje zidanje, koje je, da budem iskren, nešto lakši posao – rekao je Vučić.

Prema njegovim rečima, ostalo je još mnogo posla, ali je, pre svega, potrebno da sačuvamo mir i stabilnost, gde predsednik republike ima ključnu ulogu, a čime se stvaraju uslovi za dobar rad Vlade, za ekonomski napredak i dovođenje što većeg broja investitora sa strane, ali i za velika ulaganja domaćih privrednika.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *