ВУЧИЋ ИСКРЕНО О ПАЛМЕРУ: Биће бруталан и…

VUČIĆ ISKRENO O PALMERU: Biće brutalan i…

2 septembra 2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će Metju Palmer, imenovan za specijalnog izaslanika SAD za Balkan, sprovoditi politku SAD – snažno, ponekad čak i brutalno i da su priče da će nama biti naklonjeniji, jer je „srpski zet“ smešne.

U emisiji „Hit tvit“ TV Pink, na pitanje da li se može očekivati da zahvaljujući njegovom angažmanu incidenti, kao kada su u Kosovskoj Mitrovici Albanci napali srpskog dečaka, budu ređi, Vučić kaže:

„Palmer je odgovoran, ozbiljan i marljiv čovek. Smešno mi je to kada kažu da je srpski zet, pa će nama biti naklonjeniji, smešno i budalasto. On će sprovoditi politiku SAD snažno, ponekad i brutalno i nama ne predstoje nikakvi laki zadaci. A da li je sposoban i da li je odgovoran – svakako da jeste.“Dodao je da ne očekuje lako vreme za Srbiju.

Kako kaže, Albanci se u svojoj borbi za glasove, kao i drugi na prostorima bivše Jugoslavije, upinju da dokažu antisrpski pristup i anti-Beograd stav.

„To im je jedina politika koju imaju, i u takvoj atmosferi ovakvi incidenti su više nego mogući“, rekao je on.

KOMENTARI4 komentara

 1. cctv says:

  Da li je moguće da niko ne zna ko je ubio Loru Palmer!

 2. Kulak says:

  Vučić na sva pitanja ima odgovor. A da ga pitaju nešto o nuklearnoj fizici, dečjim vrtićima, finansijama, računovodstvu, matematici..........?

  • teoretičar says:

   ništa vučka ne može zbuniti. Kad bi ga neko pitao pitanja koja ste nabrojali, vučko bi ladno odgovorio..."nama ne predstoje nikakvi laki zadaci." Čovek vučko je univerzalan proizvod made in njujork.

 3. Za Srbiju says:

  Svi su oni sposobni. Samo ti nisi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *