ВУЧИЋ ИЗАШАО ПРЕД ЈАВНОСТ после састанка са ПАЛМЕРОМ

VUČIĆ IZAŠAO PRED JAVNOST posle sastanka sa PALMEROM

4 novembra 2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas oko 10 sati sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD i specijalnim predstavnikom za Zapadni Balkan Metjuom Palmerom, najpre u „četiri oka“, a sastanak je potom nastavljen u proširenom sastavu.

„Zadovoljan sam razgovorom s Palmerom, jer smo razmotrili sva sporna pitanja, odlučni da pronalazimo rešenja koja bi omogućila bolje bilateralne odnose Srbije i SAD i konstruktivan pristup i pokušaj u odnosima s Prištinom da se vratimo dijalogu“, rekao je Vučić.Vučić je rekao da je Palmeru preneo poziv američkom predsedniku Donaldu Trampu da poseti Srbiju.

Predsednik Srbije je rekao da je Srbija spremna za kompromis, ali da nije spremna na poniženje.

„Verujem da ćemo za dva-tri meseca imati stvorene uslove za nastavak dijaloga, od kojeg mi očekujemo da vodi kompromisnom rešenju“, rekao je Vučić.

KOMENTARI18 komentara

 1. padre says:

  Kakav strašan naziv "zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD"!Dobro nam nisu poslali zamenika njegovog pomoćnog kuvara!

  • Kosovac says:

   @ padre, …..Nije važno ko je poslat. U ovom slučaju je samo Imenik poslao Zamenika. Isto ti se uhvati, jedino može da te teši da „ako propadaš, propadaj ka' grof.“. Kako reče moj neprežaljeni kolega Dimitrije Peličić iz Podgorice. Pa se onda tešiš da je dobro što te ubio Musa Kesedžija, a nije Feruz paša. E jebi ga, 'oću da me ubije Tramp, neću da me ubije Hilari.

 2. Slobodanka says:

  Priča o kompromisu treba da vrati poverenje u pregovore, te da se na terenu i u praksi ne stvori samo zamrznuti konflikt koji bi odveo i u pravi konflikt, a znamo da su onda prvi na udaru preostali Srbi na KIM. Medjutim lideri tkzv. Kosova i njihovi mentori su svesni naših slabosti te zato nastupaju sa maksimalnim zahtevima. Unazad nekoliko godina tokom pregovora u Briselu sa naše strane dozvoljeno je da se Srbi na KIM nadju u značajno nepovoljnijem položaju. Pre pregovora Sever Kosova je za Šiptare malte ne bio neosvojiv, a u kakvom su položaju stanovnici severa KIM danas? Ranije nije bilo ranije ni graničnih-carinskih prelaza. Postoji li igde u svetu država koja je unutar svoje teritorije izgradila tobože administrativne a ustvari granične time ujedno i carinske prelaze?

  • Slobodanka says:

   Na kraju neće se izbeći ZAMRZNUTI KONFLIKT, tojest tobožnji pregovori će biti potpuni promašaj.

 3. Miraš says:

  Slabo i veoma štetno po nas pregovaranje u Briselu plus osnivanje vojske Kosova i uvodjenje taksi 100% značajno je ojačalo suprotnu stranu te mogu da traže sve više, da postavljaju sve veće zahteve. Čemu onda povlačenja priznanja nezavisnosti tkzv. Kosova, ako se u tobožnjim pregovorima korak po korak sve predaje neprijatelju?

 4. Gradjanin Srbin says:

  vucic je u izbornoj trci podrzzao zlocince klintonove i njihovog kandidata hilari. I nakon svega ocekuje da ga Tramp saslusa i jos mu dodje na noge u smrdistan koji je vucic napravio od Srbije. Hahaha pa ovo je nevrovatno. Bolje bi mu bilo da on pocne traziti pokajanje pred Bogom i milost Boziju za grehe nad Srbima, a onda tako uplakan da ode ljubiti noge Trampu i da ga moli za oprostaj sto je podrzavao zlocince klintonove. Tek tad ce Tramp razmisliti da li da mu malo pomogne i to iskljucivo zarad svog interesa ako se malo poklapa sa interesom srpskog naroda. Sve do tad iz Amerike po Srbe nece nista dobro doci. vucic nas je sahranio.

  • Kosovac says:

   @ Gradjanin Srbin, …..Ne bih rekao da si Srbin. Više bi pasovalo da imaš neki naziv „Smrdiša“. Neki Vojvođaner, čiji se smrad rasprostire po celoj ravnici, ali tako veoma razblažen. Na radost i Srba i Mađara. A smrdiše Hrvate, lako, preko Dunava za sada, a daće Bog i preko Drave.

   • Gradjanin Srbin says:

    Ti si neki naprednjacki bot. Prijatan ti taj sendvic koji placaju ustase za vasu partiju.

    • Kosovac says:

     @ Gradjanin Srbin, …..Ja sam naprednj…. bot. A ti kolega, Smrdistan, čiji si ti Bot? Ti to ne znaš, naravno. Ali evo ja ću da ti učinim uslugu, pa ću ti kazati: ti si Zombi, sorošoid. Korisni idiot.

     • Gradjanin Srbin says:

      Kako si ti pronicljiv, pravi radikal podmazan DOS sendvicima. Zato vi sebe zovete naprednim, a vucic vam 3-4 puta godisnje ide na javno klecanje sorosu mladjem. E cujem da ste se u Futogu na KUPUSIJADI, tukli izmedju sebe hahahahah. Nije sendvic mogao ugasiti toliku rakiju hahahahaaha. Bas ste NAPREDNI :)

     • Gradjanin Srbin says:

      Vas gazda, vucic, se opet sastaje sa ramom i zaevom da dogovore pravljenje velike albanije. Kad nije uspeo progurati yugoslaviju, tamburao je o zapadnom balkanu, a kad ni to nije uspeo, sad gura veliku albaniju pod imenom "mali sengen". Ti sendvici koji vam daju su izgleda obogaceni LSD-em. Nema drugog objasnjjenan kako neko iz radikala predje u ustase, a onda halucinirate da ste napredni i zagovarate yugoslovenstvo i veliku albaniju. Zamrzeo sam sendvice zbog vas. Fuj

 5. persida says:

  Kompromis je predaja, koga ti vise mazes, izdajnice?

  • Kosovac says:

   @ persida, Kakav kompromis, kakva predaja. Šta džipaš toliko, maltene kao da si Kosovka, pa se sekiraš za svoje Kosovce. Slobodanka ti lepo priča, ali ti teraš svoje programirano. Kada bi se bar malo odlepila od ovih SPOvaca, mogla bi da postigneš neke rezultate.

 6. persida says:

  Gde je sada Hrvatina Seselj, da makar bekne?

  • Kosovac says:

   @ persida, Hrvatina Seselj se zavukao u mišiju rupu. Ali je ovlastio predstavnika, ne li vidiš?

  • Kosovac says:

   Ako naša diskusija produži u smeru kako se pokazuje, čini mi se da će „Internet“ morati da preduzme mere koje će sprečavati Govor mržnje. Tu dakle sledi gašenje akumulatora koji proizvode te Govore mržnje. Ti akumulatori, će naravno biti isključeni sa napajanja koje proizvode vetro-parkovi, najsavremeniji zeleni proizvođači ekološke zelene obnovljive održive energije. ……….Naravno, ceo svet će shvatiti poruku male Grete, da vojvoda Šešelj svojim radikalnim stavovima vrši veoma negativan uticaj na biodiverzitet.

 7. deda mraz says:

  Komunisticka zavrzlama se nastavlja sa plisanim cetnicima tj. takozvanim jer gde su oni Srbe branili tu vise nema Srba,medjutim sve su isplanirali da nam zavrnu vrat medjutim nisu racunali na Ruse i od prijema siptara u UN nema ni govora i mogu ih ovi nasi lelimudani 100 puta priznati ali nema prijema u UN.

  • Kosovac says:

   @ deda mraz, …..Ne li si čuo, …..deda mraz ne postoji. Ima jedan drugi. I veštice gi nema.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *