ВУЧИЋ ИЗДАО ВАЖНО УПОЗОРЕЊЕ: РОСУ се припрема за упад на север Kосова! ОДГОВОР ЋЕ БИТИ ЈАK И ОДЛУЧАН

VUČIĆ IZDAO VAŽNO UPOZORENJE: ROSU se priprema za upad na sever Kosova! ODGOVOR ĆE BITI JAK I ODLUČAN

25 maja 2019

Predsednik je otkrio da je Srbija spremila paket oštrih kontramera kao odgovor na uvedene takse, ali da ih neće aktivirati pre sastanka u Parizu.

ROSU planira upad na sever Kosova i hapšenje na desetine lokalnih Srba koje će potom optužiti za kriminal i korupciju.

Ove alarmantne informacije izneo je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, neposredno pre sastanka sa predstavnicima Srba sa Kosova i dodao da neće dozvoliti da iko slomi Srbiju, a da će narod biti zaštićen u slučaju da bilo kome padne na pamet da pokuša neki pogrom.Vučić je upozorio da bi ludački scenario Prištine mogao da dovede do nove eskalacije sukoba i apelovao na međunarodnu zajednicu da spreči napad na Srbe.

– Znamo da su jedinice ROSU u pripravnosti i da nameravaju da hapse Srbe. Pripremljeno je hapšenje više desetina Srba na KiM. Molimo i upozoravamo međunarodnu zajednicu da to spreči, jer u ludilu borbe albanskih stranaka na Kosovu za rejtinge, na kraju stradaju Srbi – apelovao je Vučić.

On je dodao da u borbi albanskih partija na Kosovu za rejting stradaju oni koji su najviše „krivi“, odnosno Srbi:

– Pobiše se međusobno da dokažu ko je veći antisrbin, jer je Haradinaju popularnost skočila za 20. odsto. Teško Srbima dok se njihovi izbori ne završe. Jedina tema Albanaca su Srbi i Srbija, ali ne samo Srbi na KiM, već i u Srbiji i Republici Srpskoj, koji postaju omiljena tema – dodao je Vučić.

Predsednik je otkrio da je Srbija spremila paket oštrih kontramera kao odgovor na uvedene takse, ali da ih neće aktivirati pre sastanka u Parizu.

– Dosta smo bili strpljivi, vreme je da odgovorimo. Gledaćemo da te mere ne pogode Srbe na KiM, zato su one ograničene, ali vrlo snažne i oštre. Ipak mi nećemo ići sa njima dok se ne završi sastanak u Parizu. Tada ću upoznati Makrona i Merkelovu o odgovoru Srbije, posle devet meseci anticivilizacijskih taksi, rezolucija o navodnom genocidu, formiranja vojske, nesprovođenja Brisleskog sporazuma od strane Prištine – rekao je Vučić.

– Mi ćemo nastaviti sa politikom ozbiljnosti i odgovornosti, ali će pozicija Srbije biti veoma čvrsta i tvrda. Vara se svako ko pomisli da će moći da slomi Srbiju. Moj odgovor će biti jasan i čvrst – zaključio je on.

Direktor Kancelarije za KiM marko Đurić kaže da će Srbi na KiM biti zaštićeni od jednostranih akcija Prištine.

– Nadamo se da međunarodna misija sprovodi svoj mandat tako da do nasilnih scenarija ne dođe. Ponovili smo iskrenu rešenost Srbije da na miran način rešava probleme, ali i čeličnu odlučnost da se srpski narod na KiM zaštiti od svake eventualne namere da ga više ne bude – rekao je Đurić.

KOMENTARI12 komentara

 1. Gardista says:

  Vucicu, nisi ti Dzon Ki Mun, pa da budes cvrst i odlucan. Ti mu dodjes kao Bruce Lee...pricas a ton kasni.

 2. Zoran says:

  Gospodin "Najava".

 3. opet ja says:

  Mere se sastoje u Vučkovoj kuknjavi na TV Pink...a az to vreme Šiptari uzimaju potpunu nezavisnost nad celim Kosovom.

 4. milorad2 says:

  Mislim da šiptari samo glume ludilo, ali ako su dovojno glupi da sada krenu SUPER za nas.U ovom trenutku oni NEMAJU nikavu podršku, njihovi mentori se bore za sopstveni politički opstanak u EU i NIKAKO ne smeju da dozvole bilo kakvu javnu povezanost sa već opasno ozloglašenom grupacijom bandita sa kosova.Sad ih stiže činjenica, da neke ljude možeš da varaš NEKO vreme,a neke ljude možeš da varaš SVE vreme, ali NE MOŽEŠ DA VARAŠ SVE LJUDE SVE VREME.Njihova politička situacija je GROZNA i budućnost im je MRAČNA ako nastave ovako kao do sada, a pošto mislim da oni ne znaju drugačije , poješće ih mrak na kraju makar to nama bilo ZADNJE.Mi realno i nemamo drugu opciju sem da branimo našu državu i teritoriju, to je uvek bio imperativ i tu nema odstupanja,ko hoće srpsku zemlju moraće da ratuje i to OZBILJNO.

 5. Kapetan says:

  Konačno jedinstveni! Nebitno ko vlada bitno je da smo složni svi za jednog jedan za sve!

 6. . dragana says:

  ma vazi, kao do sada

 7. mrzim sve hrvacko says:

  Čim šiptari krenu na Sever treba udariti blickrig i satrati ih za 2 dana, udari moraju da budu toliko jaki da se šiptari nikad više ne oporave,a usmeriti ostatak koji preživi prema albaniji i tobože im garantovati sva ljudska prava i ostale trićarije a usput sa 2 aviona bombardovati tu kolonu. Ovo je parafraza tuđmanove umotvorine i naravno samim tim ovo ne može da bude shvaćen kao nikakav tobože poziv za nasilje; taman posla, ja imam neke prijatelje šiptare ;-)

 8. Rafmanjinov says:

  Ovaj ludak treba da ide u UN i da trazi hitnu sednicu,jer za mir na Kosovu i Metohiji je odgovoran KFOR i kako neko moze da ugrozi bilo koji narod na Kosovu i Metohiji? A posto je Vucic izdajnik,i smece on ce lepo da ide u Pariz da prica o lepom vremenu o trosku drzave,kreten odvratni.

 9. Maximus Decimus says:

  Nemamo vise decu za bacanje.Sa tim je zavrseno.Ti posalji svoga sina,i rezervistu Vulina.

  • Cp6a says:

   Deca, žene i takvi kao ti i neće da idu. Ima pravih muškaraca koji će da idu, koji se zapada, Haga i arnautskih pacova nikad nisu plašili. Plaše me samo izdajnici, pizde i naivci.

 10. Mi says:

  Dok se organizuje Albanski festival,u Beogradu, pod državnim pokrovitestvom, ovaj priča Markove konake, on će odlučno reagovati, i odgovoriti Albancima na njihove provokacije....Nemojte presedniče tako oštro, ukočite malo hormone, ili smanjite dozu lekove, izaći ćete iz okvira očekivanog.... Mogla bi vam zameriti "mama"....

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *