ВУЧИЋ ИЗЈАВОМ ШОКИРАО ЈАВНОСТ, а нарочито СНС

VUČIĆ IZJAVOM ŠOKIRAO JAVNOST, a naročito SNS

1 septembra 2019

Očekuju nas velike kadrovske promene, više od polovine ministara neće ostati u vladi, rekao je predsednik Aleksandar Vučić uoči sednice rukovodstva SNS.

„Nema nikakve sumnje. Nakon predstojećih izbora, biće mnogo zamena, mnogo kadrovskih promena i ako dobijemo poverenje naroda, to ćete i videti“, istakao je Vučić.U uključenju u program TV Prva, predsednik Srbije je naglasio da će neki ministri biti zamenjeni, ne zato što su radili dobro ili loše, već zato „što nam je potrebna promena krvi i energije“, a da njihov posao posle 7, 8 godina predstavlja „naviku“.

„Menjali smo i ranije, ja nemam problem sa tim, videćete po našoj listi za parlamentarne izbore. Ima jako kvalitetnih mladih ljudi. Dvoje iz centralne Srbije i još mnogo njih iz Novog Sada i Beograda“, istakao je Vučić.

KOMENTARI10 komentara

 1. gondola says:

  "Neki ćete da poginete a neki ćemo da prosperiramo", to je taj tip izjave! Daj ostavku sam, spasi Srbiju! Neka neko zapiše šta je rekao pa ćemo da proverimo šta je ispunjeno za 3 meseca!

  • Velika Metla says:

   Svakim svojim delom kojim rastura srbski korpus,po bilo kojem pitanju,osigurava mu i sledeći mandat,dok krezuba stoka ide na izbore.

 2. persida says:

  Koja zvaka za ludaka.

 3. opet ja says:

  Svima zajedno im je mesto u zatvoru zbgo izdaje i kriminala.

 4. rajko says:

  A jesu li zgodni? A kakvi su u krevetu?

 5. Borko says:

  Baš će nam biti predivan život! Ne menjajte Vulinaaaa!!!!!

 6. Kosovac says:

  Priča za decu. Kako može On da menja ministre koje mu je postavila Evropska Unija.? Valjda ministre menja onaj ko ih postavlja.

 7. Rale says:

  Ovo ni deci u vrtiću više ne može da proda taj izdajnik i prodavac Srbije.

  • rajko says:

   Ko, bre, bot? Ja bot? Nemo' ti razbijem nos!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *