ВУЧИЋ О ПРОБЛЕМУ КОСОВА: Ја сам за разграничење са Албанцима

VUČIĆ O PROBLEMU KOSOVA: Ja sam za razgraničenje sa Albancima

9 avgusta 2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nikakvih izbora, niti referenduma neće biti 4. novembra, kako to „prognozira“ Vuk Jeremić.

Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara, rekao da su možda Jeremiću rekli iz katarske ambasade da će 4. novermbra biti izbora i referenduma, i upitao: „čemu izbori i kojim povodom i da li se možda toga dana Jeremić vraća iz Njujorka ili Irske?“.„Zapamtite, možda 4. novembra dogodine. Ove neće sigurno“ rekao je Vučić i dodao da je to možda javljeno od strane CIA ili nekih sličnih i da se slušaju gluposti svaku dan od strane nesrećnika koji ne zanju šta će sa sobom.

Ironično je primetio da samo „hrabri“ ljud poput Jeremića za bilo koju žemu mogu da kažu da je „kreatura“, kako je Jeremić nazvao premijerku Anu Brnabić.

Brnabić je, primetio je, 10 puta pametnija, 50 puta časnija, stručnija u svemu od Jeremića, koji ništa nije radio osim što je trošio pare građana Srbije, radio protiv svoje zemlje i razorio priliku da sačuvamo KiM.

Dodao je i da ti što pominju da su veliki favoriti na izborima imaju da ponude samo laka rešenja i obećanje da će sve biti u redu kada dođu na vlast, a to pričaju godinama.

„Oni neka pobeđuju na svim izborima na rečima, a kada se broje glasovi onda je to obično drugačije“ rekao je Vučić.

VUČIĆ: JA SAM ZA RAZGRANIČENJE SA ALBANCIMA

Zalažem se za razgraničenje sa Albancima, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

„Ja se zalažem i to ne krijem, svakako se zalažem i to je politika koju predstavljam, a da li će ona dobiti podršku naroda ili ne, ali ja se zalažem za razgraničenje sa Albancima“, rekao je Vučić novinarima u Šidu.

„Da imamo teritoriju za koju se ne zna ko je kako tretira i šta kome pripada – to je uvek izvor potencijalnih sukoba i problema“, objasnio je.

Da li ćemo uspeti u razgraničenju ne zavisi od nas, kaže i primećuje:

„Za tango je potrebnio dvoje“, rekao je predsednik Srbije.

KOMENTARI8 komentara

 1. slobo says:

  Cekaj bolan covjece pa koje razgranicenje .Pa Kosovo je Srbija I dio Srbije .Sutra ces reci da si I za razgranicenje sa Sandjakom .Sta ces reci o razgranicenju sa Vojvodinom .Koji si ti plitak mozak .Nemoj se matere ti zalagat .Tvoje zalaganje je I dovelo da se ne zna ni ko pije ni ko placa.

  • ANA says:

   Postoji već granica sa Albanijom! To je njihovo i treba da se vrate tamo odakle su i došli. A oni koji su se islamizirali i kasnije šiptarizovali neka biraju, preko albanske granice ili 100 % lojalnost Srbiji i srpskom narodu.

  • goran says:

   Izgleda da je zavoleo tango.

 2. Miraš says:

  Po svoj prilici misli na neku novu granicu (liniju razgraničenja) sa Albancima severniju od one zasad jedino i medjunarodno važeće - to nije dobro rešenje jer tako ih učimo da iznova i iznova mogu da napadaju i očekuju nova povlačenja. Ovakva divljačka otimačina teritorija naseljavanjem i čestim sprovodjenjem zuluma nad domaćim stanovništvom odavno je u svetu poznata, pa kad postignu većinu udri u separatizam i crtanje novih granica. Razgraničenje tj. granica sa Albanijom odavno je uspostavljena tamo negde na Prokletijama. Pomoć nam jeste potrebna, ali ne nikako u tome kako ćemo bežati od problema. Sram te bilo. Pre neki dan puna su ti usta bila hvale za Krajišnike. A izgleda da ti je kod njih najlepše to što su oni već pobegli, ali samo kad su morali. Samo još da nas sve prevaspitaš i naučiš da se povlačimo i bežimo i medjunarodna Sekta koja se namestila da upravlja Srbijom biće zadovoljna. Nauči da se stidiš.

 3. Savke says:

  Ti si za izdaju a ne za razgranicenje. To si najveći ološ koji je vladao ovom zemljom. Neses jos dugo.

 4. Djeravica says:

  Da ,naravno razgranicenje,ali iza Prokleti ja.

 5. Petar says:

  To je najgrublje krsenje Ustava Srbije pred kojim si polozio zakletvu. Ti samo mozes biti za Zabelu.

 6. goran says:

  Ja sam za razgranicenje sa srpskim izdajnicima. Sta mislis o tome, Vucko?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *