Vučić je u Moskvu išao zbog zdravstvenih pregleda

Vučić je u Moskvu išao zbog zdravstvenih pregleda

21 marta 2014

Aleksandar vucic 8327Prvi potpredsednik Vlade i lider naprednjaka Aleksandar Vučić boravi u Rusiji na detaljnim zdravstvenim pregledima – saznaju nezvanično „Novosti“ od izvora u vrhu SNS.

Prema našim informacijama, predsednik najjače partije u državi podvrgnut je višednevnim kontrolama zbog ranijih smetnji koje je imao zbog visokog krvnog pritiska. Rečeno nam je da je njegovo zdravstveno stanje dobro i da je samo reč o pregledima iz predostrožnosti, koji su ugovoreni neposredno uoči održavanja vanrednih parlamentarnih izbora.

Naši sagovornici prenose da je to sva istina i da odlazak Vučića u najveću državu sveta nema nikave veze sa pregovorima o formiranju nove vlade Srbije, kako se spekulisalo u nekim medijima i političkoj čaršiji.

Naime, u stranačkim kuloarima u Beogradu pojavile su se spekulacije da je vođa naprednjaka, navodno, pod velikim pritiskom Kremlja da opet u vladu pozove SPS i da je upravo to razlog puta u Moskvu.

Inače, prvi čovek SNS je u avgustu 2012. zbog zdravstvenih problema primljen na VMA u Beogradu, a nakon obavljenih kontrolnih pregleda pušten je kući na lični zahtev. Njemu je tada pozlilo zbog iscrpljenosti.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *