ВУЧИЋ: Кирби је у праву, ми Срби смо шизофрени

ВУЧИЋ: Кирби је у праву, ми Срби смо шизофрени

4 априла 2015

3444136_vucic-kirbiПремијер је изјавио да је сагласан са изјавом америчког амбасадора Мајкла Кирбија да је Србија у шизофреној ситуацији те да српски премијер треба да помири „емоционално добар однос грађана Србије према Русији и њихову жељу да живе као у Европи“.

Вучић је, одговарајући на питања новинара на прес конференцији у Влади Србије, негирао да је Кирби рекао да су Срби шизофрен народ, већ је, како је навео, рекао да се налазимо у „помало шизофреној ситуацији где имамо емоционално добар однос према Русима, док с друге стране желимо да живимо као у Европи“.

„Сагласан сам са сваком речју коју је јуче изговорио, осим са оним лепим речима које је о мени изговорио“, рекао је Вучић.

KOMENTARI6 коментара

 1. Toma says:

  Onda nema porebe da se ljutimo na Kirbija.

 2. pravdaa says:

  Kirbi je naš presjednik Vlade i Države ali mu treba pokazati aerodrom pa neka Amerima kaže šta hoće a Srbi su još zdravi sem Vučića i još nekih što im treba hino poslati psihijatriju.

 3. Goran says:

  Ma kakvu psihijatriju , ,,,sudiju ,samo nijednog od onih sto je on postavio.

 4. Мишко says:

  Има истн да се понашакмо скоро шизофрено, али узрок и последице су различите од тврдње амбасадора Кирбија. Нас у ЕУ ( која нас је уцењивала, санкционисала, бомбардовала, отимала деотериторије, и даље нас уцењује и притиска) дакле, нас гурају у ту злобну и пакосну ЕУ, а народ неће, са друге стране народ се од муке понаша измученоо и у безнађу, тражећи сламку спаса свуда, на све стране.....и ето те шизофрене ситуације! Одговорност је на Државним органима Србије који воде ту разапету политику, титрајући сваком кретену и свакој протуви, од оних у Кроацији, па све до Брисела и Вошингтона.... толико се титра преко грбаче овог народа да је то шизоидно! А они у ЕУ,НАТО и САД се и даље понашају још шизофреније, па нам причају тобож лепе ствари а мучки нас уцењују, трују, кидишу на све Србско и на породицу ,и на државу и на морал, поштење,... и то је то.

 5. Eeeeeeeeeeeee says:

  kirbi treba da vidi nikola tesla iz airjenki a kome se ne svidja nek ide sa njime

 6. miroslav says:

  Jer pere tepih taj ,,KIRBI''?Prljav mi pa on masinski,a vucic jezikom.Al tepih!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u