ВУЧИЋ: Кирби је у праву, ми Срби смо шизофрени

VUČIĆ: Kirbi je u pravu, mi Srbi smo šizofreni

4 aprila 2015

3444136_vucic-kirbiPremijer je izjavio da je saglasan sa izjavom američkog ambasadora Majkla Kirbija da je Srbija u šizofrenoj situaciji te da srpski premijer treba da pomiri „emocionalno dobar odnos građana Srbije prema Rusiji i njihovu želju da žive kao u Evropi“.

Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara na pres konferenciji u Vladi Srbije, negirao da je Kirbi rekao da su Srbi šizofren narod, već je, kako je naveo, rekao da se nalazimo u „pomalo šizofrenoj situaciji gde imamo emocionalno dobar odnos prema Rusima, dok s druge strane želimo da živimo kao u Evropi“.

„Saglasan sam sa svakom rečju koju je juče izgovorio, osim sa onim lepim rečima koje je o meni izgovorio“, rekao je Vučić.

KOMENTARI6 komentara

 1. Toma says:

  Onda nema porebe da se ljutimo na Kirbija.

 2. pravdaa says:

  Kirbi je naš presjednik Vlade i Države ali mu treba pokazati aerodrom pa neka Amerima kaže šta hoće a Srbi su još zdravi sem Vučića i još nekih što im treba hino poslati psihijatriju.

 3. Goran says:

  Ma kakvu psihijatriju , ,,,sudiju ,samo nijednog od onih sto je on postavio.

 4. Miško says:

  Ima istn da se ponašakmo skoro šizofreno, ali uzrok i posledice su različite od tvrdnje ambasadora Kirbija. Nas u EU ( koja nas je ucenjivala, sankcionisala, bombardovala, otimala deoteritorije, i dalje nas ucenjuje i pritiska) dakle, nas guraju u tu zlobnu i pakosnu EU, a narod neće, sa druge strane narod se od muke ponaša izmučenoo i u beznađu, tražeći slamku spasa svuda, na sve strane.....i eto te šizofrene situacije! Odgovornost je na Državnim organima Srbije koji vode tu razapetu politiku, titrajući svakom kretenu i svakoj protuvi, od onih u Kroaciji, pa sve do Brisela i Vošingtona.... toliko se titra preko grbače ovog naroda da je to šizoidno! A oni u EU,NATO i SAD se i dalje ponašaju još šizofrenije, pa nam pričaju tobož lepe stvari a mučki nas ucenjuju, truju, kidišu na sve Srbsko i na porodicu ,i na državu i na moral, poštenje,... i to je to.

 5. Eeeeeeeeeeeee says:

  kirbi treba da vidi nikola tesla iz airjenki a kome se ne svidja nek ide sa njime

 6. miroslav says:

  Jer pere tepih taj ,,KIRBI''?Prljav mi pa on masinski,a vucic jezikom.Al tepih!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *