ВУЧИЋ: ММФ би дозволио веће повећање плата али ја нећу

VUČIĆ: MMF bi dozvolio veće povećanje plata ali ja neću

30 oktobra 2015

Tan2015-10-30_11435552_0_620x0Premijer Srbije Aleksandar Vučić je izjavio da je MMF dozvolio povećanje plata i penzija, i to veće nego što je očekivao, ali da on neće ići sa tim maksimumom.

Premijer je precizirao da će iskoristiti „manji okvir od dozvoljenog za povećanje plata i penzija“, jer je novac potreban i za investicije i zapošljavanje mladih.

„MMF bi nam dozvolio da više povećamo plate i penzije nego što sam mislio, ali ja to neću. Eto, neću“, rekao je Vučić na konferenciji za novinare u Vladi Srbije i primetio da bi to malo ko tako otvoreno rekao, ali da se on ponaša ogovorno i da vodi računa o interesima zemlje.

„Ovo niko normalan ko se bavi politikom u Srbiji ne bi rekao, ali evo ja sam rekao zato što me ne zanima ko će da glasa za mene, već da Srbija bude zdrava zemlja, zato što želim u budućnost i da se menjamo“, poručio je premijer.

On je objasnio da će da novac u budžetu „držati na niovu na kome će imati više rezervi za investicije i za programe za zapošljavanje mladih“. Premijer je rekao da je MMF dozvolio veće povećanje od očekivanog zbog dobrih rezultata.

KOMENTARI4 komentara

 1. Batina says:

  Ne lazi.

 2. bosanac says:

  Vrati nam ono sto si nam uzeo iz dzepa i ne udeljuj nam milostnju,jer nam to ne treba.Ne diraj nam vise u nase dostojanstvo,jer i ovo je dovoljno da vam se "oduzimo" na sledecim izborima.

 3. sremica says:

  Ti i nisi normalan, jasno je svima nama! Vrati samo ono što si mi ukrao, ono što mi pripada po rešenju, to sam ja zaradila za skoro 40 godina rada a ne ti!

 4. deda mraz says:

  Ma nosio te crni djavo petokolonasu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *