Вучић на инстаграму

Вучић на инстаграму

2 августа 2015

Miha-Medenica-[kolumna] 67Пише: Михаило Меденица

Немам речи да опишем колико Вам се тек сад ментално, физички и прихички дивим, шефе љубљени! Отворити профил на у ова тешка времена- то може само велики човек, државник, визионар, апсолутни ауторитет над бешиком… Да чујем сад критизере, кад премијер већ сутра запосли 250.000 младих стручњака у том Инстаграму, а тек га је јуче отворио!

П. С. Не летујем у иностраству, ваздуплохова ми, шефе, то само центар Врњачке Бање предвече подсећа на Кушадаси!

Верујте и многи се Турци збуне, па залутају тражећи кућу…

Заувек Ваш- Зоран Зоруле ментално Бабић!

Пао је храст, али ћемо зато за 600 година имати 600 годиназ стар профил вољеног вође, па сами оцените шта је већа светиња?! Честитам, председниче и желим да на Инстаграму имате више успеха него ми на коридорима 10 и 11, или ово нисам требала да напишем, мајку му?..

Ваша З! Смрт дрвећу старијем од наше владе- тестерам даље!

СтефкеПлакао сам као дете када су оне каменице од по 30 и више килограма полете ка Вама у Поточарима, али нећу дозволити да Вам се то догоди и на Инстаграму! Већ сам наредио привођење свих лица која на Ади Циганлији сакупљају каменчиће с плаже под бедним изговором да праве некакве куле за децу! Приводимо и децу, али за сада ћуте штитећи родитеље, или те есктермисте за која раде, тврдећи да су им родитељи!

За србију у Европи без камења- Ваш др. Небојшица са кофицом и лопатицом!

Дер, јаране, свега ти окачи ону с дернека из Кнез Михаилове, молим те?! Не верује ми рајаб како си организовао онај спонтани фол са случајним пролазницима у цивилу, овај… разумијеш на шта мислим?

Твој Бакир Баки Изетбеговић, јаран с Калиша! П. С. Јави се понекад- нисмо се камњем на Бога гађали, што се каже, хахахах…

Инстаграм је тек сад добио смисао, суштину, вођу који ће га повести у боље сутра, човека који је с Фејсбуком потписао уговор о отварању милион нових профила у Србији, баш кад је та друштвена мрежа била пред стечајем! Дозволите да Вашу прву фотографију с Инстаграма истетовирам на леђима, ону из Фекетића сам већ урадио на грудима, мада није стало цело дете у кадар, али и није суштина у њему!

Искрено Ваш (искреније од Небојше, верујте) Аца Вулин- верни пратилац на друштвеним мрежама, понекад за аутомобилом док не убрза превише, некад из жбуња испред Ваше зграде док се не угасе светла у стану па се ушуњам у зграду и легнем на отирач.

А, јел имаш двојника на том Инсаграму, или може човек да назове кад хоће? Ја не бих, алит запела Драгица, каже да јој се краљица Елизабета не јавља ни на Твитер ни на Фејсбуку, а хоће да је позове на викенд у Бајчетину, да мало побегне од оне лондонске гужве, а и ташти досадно да сама гледа индијске серије, а ту је негде генерација са краљицом, па…

П. С. Јел се то плаћа кроз комуналије, или могу на муфте да се прикачим код комшије Милорада? Знаш ти добро ко сам- да нисам умро штрајкујући глађу ти данас не би имао ни за Бусплус, а не тај Инстаграм, Бруте! в

Ма, нагнам ти ја тај Инстаграм, онако, баш! Ај да видим да тебе на мобилном прате трубачи ко мене из министарства до кафан… овај, куће?!

Зови ако проради неко клизиште на том срању, стжем одмах, најкасније са пет- шест дана- зна се, бре, ко је министар за ванредне ситуације и фајронт!

Ало, конобар, кој сам беше ја, како да се потпишем човеку?..

Још једном показали ко је заиста лидер уб региону! Него, може ли тај Инстаграм некако да обрише неке глупости о неком хеликоптеру који је као пао?.. Оно као кад бришете поруке на мобилном, па тако и ту епизоду да телепромтујете негде, у хрватску рецимо, ионако нас мрзе?!

П. С. Не бих да звучим навалентно, али ако некоме од пратилаца буду затребали керамичарски радови, расходовани тенк, авион у скоро летном стању- дајте мој број, може?!
Не секирајте се Бата- шпахла памти, талимо се лапо- лапо!

Београд на води, премијер на Инстаграму, ја као градоначелник, Горан Весић као менаџер за набавку жутог и црвеног светла за семафоре (зелених још имамо, остало од оног Ђиласа) и сакупљање ситнине из градских фонтана- Боже, па ово је више од остварења свих мојих снова! Пожелео сам од Деда Мраза неки као посао за велику лова, а видите шта сам све добио?..

Довека ваш Мали! Мислим, Мали као презиме, мада није страшно и кад кажете: „Мали, две кафе у владу, брзо! Ако те зауставе због преласка на црвено само реци да си градоначелник…у ствари, плати казну, немој да ти се поново смеју и задиркују као онда кад си организовао пријем за Спасовдан а нису хтели да те пусте у Скупштину града“…

(Двауједан.рс)

KOMENTARIЈедан коментар

  1. Miladin says:

    Mali Vuce bolje je bilo da te je majka progutala, pre ulaska u nju. Znas sta mislim. Tvoj Tony Bler.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u