Вучић на инстаграму

Vučić na instagramu

2 avgusta 2015

Miha-Medenica-[kolumna] 67Piše: Mihailo Medenica

Nemam reči da opišem koliko Vam se tek sad mentalno, fizički i prihički divim, šefe ljubljeni! Otvoriti profil na u ova teška vremena- to može samo veliki čovek, državnik, vizionar, apsolutni autoritet nad bešikom… Da čujem sad kritizere, kad premijer već sutra zaposli 250.000 mladih stručnjaka u tom Instagramu, a tek ga je juče otvorio!

P. S. Ne letujem u inostrastvu, vazduplohova mi, šefe, to samo centar Vrnjačke Banje predveče podseća na Kušadasi!

Verujte i mnogi se Turci zbune, pa zalutaju tražeći kuću…

Zauvek Vaš- Zoran Zorule mentalno Babić!

Pao je hrast, ali ćemo zato za 600 godina imati 600 godinaz star profil voljenog vođe, pa sami ocenite šta je veća svetinja?! Čestitam, predsedniče i želim da na Instagramu imate više uspeha nego mi na koridorima 10 i 11, ili ovo nisam trebala da napišem, majku mu?..

Vaša Z! Smrt drveću starijem od naše vlade- testeram dalje!

StefkePlakao sam kao dete kada su one kamenice od po 30 i više kilograma polete ka Vama u Potočarima, ali neću dozvoliti da Vam se to dogodi i na Instagramu! Već sam naredio privođenje svih lica koja na Adi Ciganliji sakupljaju kamenčiće s plaže pod bednim izgovorom da prave nekakve kule za decu! Privodimo i decu, ali za sada ćute štiteći roditelje, ili te esktermiste za koja rade, tvrdeći da su im roditelji!

Za srbiju u Evropi bez kamenja- Vaš dr. Nebojšica sa koficom i lopaticom!

Der, jarane, svega ti okači onu s derneka iz Knez Mihailove, molim te?! Ne veruje mi rajab kako si organizovao onaj spontani fol sa slučajnim prolaznicima u civilu, ovaj… razumiješ na šta mislim?

Tvoj Bakir Baki Izetbegović, jaran s Kališa! P. S. Javi se ponekad- nismo se kamnjem na Boga gađali, što se kaže, hahahah…

Instagram je tek sad dobio smisao, suštinu, vođu koji će ga povesti u bolje sutra, čoveka koji je s Fejsbukom potpisao ugovor o otvaranju milion novih profila u Srbiji, baš kad je ta društvena mreža bila pred stečajem! Dozvolite da Vašu prvu fotografiju s Instagrama istetoviram na leđima, onu iz Feketića sam već uradio na grudima, mada nije stalo celo dete u kadar, ali i nije suština u njemu!

Iskreno Vaš (iskrenije od Nebojše, verujte) Aca Vulin- verni pratilac na društvenim mrežama, ponekad za automobilom dok ne ubrza previše, nekad iz žbunja ispred Vaše zgrade dok se ne ugase svetla u stanu pa se ušunjam u zgradu i legnem na otirač.

A, jel imaš dvojnika na tom Insagramu, ili može čovek da nazove kad hoće? Ja ne bih, alit zapela Dragica, kaže da joj se kraljica Elizabeta ne javlja ni na Tviter ni na Fejsbuku, a hoće da je pozove na vikend u Bajčetinu, da malo pobegne od one londonske gužve, a i tašti dosadno da sama gleda indijske serije, a tu je negde generacija sa kraljicom, pa…

P. S. Jel se to plaća kroz komunalije, ili mogu na mufte da se prikačim kod komšije Milorada? Znaš ti dobro ko sam- da nisam umro štrajkujući glađu ti danas ne bi imao ni za Busplus, a ne taj Instagram, Brute! v

Ma, nagnam ti ja taj Instagram, onako, baš! Aj da vidim da tebe na mobilnom prate trubači ko mene iz ministarstva do kafan… ovaj, kuće?!

Zovi ako proradi neko klizište na tom sranju, stžem odmah, najkasnije sa pet- šest dana- zna se, bre, ko je ministar za vanredne situacije i fajront!

Alo, konobar, koj sam beše ja, kako da se potpišem čoveku?..

Još jednom pokazali ko je zaista lider ub regionu! Nego, može li taj Instagram nekako da obriše neke gluposti o nekom helikopteru koji je kao pao?.. Ono kao kad brišete poruke na mobilnom, pa tako i tu epizodu da telepromtujete negde, u hrvatsku recimo, ionako nas mrze?!

P. S. Ne bih da zvučim navalentno, ali ako nekome od pratilaca budu zatrebali keramičarski radovi, rashodovani tenk, avion u skoro letnom stanju- dajte moj broj, može?!
Ne sekirajte se Bata- špahla pamti, talimo se lapo- lapo!

Beograd na vodi, premijer na Instagramu, ja kao gradonačelnik, Goran Vesić kao menadžer za nabavku žutog i crvenog svetla za semafore (zelenih još imamo, ostalo od onog Đilasa) i sakupljanje sitnine iz gradskih fontana- Bože, pa ovo je više od ostvarenja svih mojih snova! Poželeo sam od Deda Mraza neki kao posao za veliku lova, a vidite šta sam sve dobio?..

Doveka vaš Mali! Mislim, Mali kao prezime, mada nije strašno i kad kažete: „Mali, dve kafe u vladu, brzo! Ako te zaustave zbog prelaska na crveno samo reci da si gradonačelnik…u stvari, plati kaznu, nemoj da ti se ponovo smeju i zadirkuju kao onda kad si organizovao prijem za Spasovdan a nisu hteli da te puste u Skupštinu grada“…

(Dvaujedan.rs)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Miladin says:

    Mali Vuce bolje je bilo da te je majka progutala, pre ulaska u nju. Znas sta mislim. Tvoj Tony Bler.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *