ВУЧИЋ НАЈАВИО КОНТРУ АЛБАНЦИМА: „Ангажоваћемо и ми…“

VUČIĆ NAJAVIO KONTRU ALBANCIMA: „Angažovaćemo i mi…“

8 maja 2017

Na temu Olbrajtrove i Ahtisarija koji se pominju kao mogući savetnici kosovske strane u dijalogu u Briselu, Vučić je rekao:

– Svakako da će oni biti od pomoći albanskoj strani, jer ti ljudi imaju ugled u jednom delu svetske javnosti, kod nas, nažalost imaju negativan rejting, ali imaćemo i mi ljude koji će našoj strani da pomognu i to će biti imena koja nisu manje značajna od tih koje mogu da dovedu Albanci – rekao je on.

Međutim, Vučić nije otkrio o kome je reč.

Upitan da komenatriše jučerašnju izjavu Milovana Drecuna o tome da Hašim Tači „ispod žita pokušava da progura ideju o razmeni teritorija“, Vučić je rekao da Drecun to može da govori, ali da on kao premijer to ne može čak ni da komentariše.

KOMENTARI8 komentara

 1. Za Srbiju says:

  Ima i on na njegovoj strani. Kandićku i Biserko.

 2. goran says:

  Vucicu, Makronu.

 3. Borna says:

  Već ih je preduhitrio sa Blerom.

 4. Predrag says:

  Recimo Sergej Rogozin i Šojgu.

  • hristina says:

   Bravo, bezimeni! To je komentar, a ne ostali koji su ... da ne kazem sta!

 5. Mi says:

  Kada on pozove Kušnera i Solanu za savetnike, ima Bog da nas vidi. Nama nebeskom narodu je po svoj prilici jedino tamo mesto. Ima na tržištu da padnu cene organa....

 6. kuka says:

  Ponovo zloupotrebljava Kosovo kao masku za novu svinjariju, prodaju 20 hiljada hektara zemlje Arapima. Moramo da se oštro pobunimo protiv prodaje zemlje, odnosno za donošenje uredve o privremenom moratorijumu, a zatim i zakona kojim se zabranjuje prodaja zemlje strancima. Ovo niko na planeti ne radi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *