ВУЧИЋ НАЈАВИО ПОВЛАЧЕЊЕ

VUČIĆ NAJAVIO POVLAČENJE

17 februara 2017

aleksandar-vucic-48d08e608d538de70b08bb7d90d00f82_view_article_new

Vučić je istakao da je „prijatelju Kristijanu“ predao jedan papir sa tekstom na engleskom jeziku i istakao da na tom papiru stoje smernice za „one koji ga uskoro budu zamenili“, kao i da se o sadržaju tog teksta konsultovao sa predsedavajućim Savetom ministara BiH Denisom Zvizdićem i albanskim premijerom Edijem Ramom.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić je na konferenciji za medije sa austrijskim kancelarom Kristijanom Kernom najavio da neće dugo ostati na toj poziciji. On je takođe rekao da „neće reći nijednu lošu reč o Tomislavu Nikoliću“, iako je u svim štampanim i elektronskim medijima započeo neviđenu hajku i demonizaciju Nikolića.

– Ne želim gotovo ništa da komentarišem o dnevnopolitičkim pitanjima. Ne želim da se bavim tračevima, poluistinama, ni istinama o temama koje se ne tiču države, nego partije. Od mene ćete čuti samo dobre i pristojne reči o predsedniku Republike Srbije, šta god on i bilo kad uradio. Uvek sam spreman na saradnju sa njim i pre ovih izbora i posle njih. Videćemo sve ostalo kako će da izgleda. Da učestvujem u nekoj velikoj svađi, neću. Pred partijom koju vodim je težak izazov, težak posao, mnogo problema… Kao da se ceo svet sručio na našu glavu – naveo je Vučić.

Tokom pozdravnog govora, Vučić je istakao da je „prijatelju Kristijanu“ predao jedan papir sa tekstom na engleskom jeziku.

Vučić je rekao i da ne želi da komentariše dnevnopolitička pitanja, kao i da će uvek spreman na saradnju sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem, „šta god on i bilo kad uradio“.

On je istakao i da na tom papiru stoje smernice za „one koji ga uskoro budu zamenili“, kao i da se o sadržaju tog teksta konsultovao sa predsedavajućim Savetom ministara BiH Denisom Zvizdićem i albanskim premijerom Edijem Ramom.

Tokom popodneva održava se sednica Glavnog odbora SNS, na kojoj će verovatno biti doneta odluka da se prihvati predlog Predsedništva SNS da Vučić bude kandidat te partije na predstojećim predsedničkim izborima.

Usledilo je i pitanje novinara da prokomentariše najavljenu kandidaturu aktuelnog predsednika Srbije Tomislava Nikolića.

KOMENTARI3 komentara

 1. Ivan Grozni says:

  Ovaj je 100%bolestan. Kakve testamente,o kojiem se konsultuje sa Ramom i Zvizdicem, On ostavlja njegovim naslednicima? Ne mogu da verujem sta se u njegovoj glavi kuva. Kojoj zemlji je on Premijer? BiH, Albanije, ili mozda univerzuma. Ko je jos u politici ostavljao smernice buducim politicarima koji iza njega dolaze? Ovde lekari moraju dakazu svoju rec. Ne jedan, vec konzorcijum lekara i to najboljih.

  • Čehov says:

   Misliš konzilijum....slažem se u potpunosti!

 2. Trifun says:

  Jos jedan od bolesnih 'mesija' vladara koji glumata zrtvu dok gazi sve oko sebe. Puna podrska Nikolicu za predsjednika! Casno je radio taj posao, mi smo imali sa njim uspona i padova, ali cinjenica ostaje da sto se tice nas u RS stao je iza nas odlucno i bezkompromisno kada je to trebalo uciniti. Vucic nas je izdao 100 puta, i opet ce, i ne samo to, radio je na destabilizaciji RS. Po direktivama iz EU Rajha.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *