ВУЧИЋ НАЈАВИО: Трешће се земља у октобру од онога што ћете видети

VUČIĆ NAJAVIO: Trešće se zemlja u oktobru od onoga što ćete videti

21 avgusta 2020

Srbija ne pravi vojsku kako bi nekog napadala, već da bi branila svoj narod, izjavio Vučić i najavio veliki događaj za oktobar.

Predsednik Srbije prisustvovao je danas pokaznoj vežbi dela Vojske Srbije na aerodromu u Batajnici, gde je prikazan deo opreme VS ali i sposobnosti.Nakon što je objasnio šta je Vojska Srbije do sada nabavila za vojsku, Aleksandar Vučić je najavio „nešto što Srbija nije imala do sada, u oktobru“.

„Videćete sve, pucaće se, biće bojevog gađanja. Trešće se zemlja šta ćete da vidite“, rekao je Vučić, prenosi B92.

Vojska Srbije imaće do kraja godine 12 PASARS sistema

Vojska Srbije će do kraja godine imati 12 artiljerijsko-raketnih sistema PVO PASARS, najavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, dodajući da su tri već primljena u našu vojsku.

Vučić je podsetio na aerodromu u Batajnici da Srbija nabavlja i PVO sistem „mistral“ od Francuske koji će biti integrisan u sistem PASARS domaće proizvodnje.

On je prokomentarisao da su na prikazu posebna atrakcija bili ruski helikopeteri Mi-35, dodajući da imamo četiri takve izvanredne letelice, zatim „erbasove“ helikoptere H145M i drugo.

Dodao je da su građani mogli prvi put da vide rakete koje u vazduhu imaju domet do 5.200 metara.

„Čestitam našim vojnicima, bili su izvanredni“, poručio je Vučić, ističući da su građani mogli da vide odličnu opremljenost i da je njemu važno da je i moral u vojsci visok.

Poručio je da ne pravimo vojsku da bi pretili nekome već da ako bude potrebe da može da odbrani zemlju od svakog agresora, prenosi Tanjug.

Kaže da mu je drago što su vojnici fantastično opremljeni i obučeni i da je ponosan na našu vojsku.

Najavio je da će u oktobru biti organizovano do sada nešto što nije viđeno u Srbiji i daće tom prilikom biti prikazano sve što ima ratno vazduhoplovstvo i vazdušna odbrana.

KOMENTARI13 komentara

 1. Zorana says:

  A hleba ucicu? Hoce li toga biti za narod ili cete i dalje porucivati da svi gladni emigriraju.

 2. šiško says:

  Koga je briga za tvoje prostačko šepurenje, kompleksašu i probisvetu. Spiskao si naš novac u svoju igračku. Kome treba da se trese zemlja? Deca su nam gladna, lečimo ih SMS porukama, ludače jedan! Okani nas se više! Idi leči te komplekse kojim si nas udavio.

  • Cp6a says:

   Jesu li tvoja deca gladna?

   • šiško says:

    Da, jesu.

 3. Ne Mogu da Verujem! says:

  Eto, šta reći kad i sam predsednik odaje vojne tajne o moći i karakteristikama vojnog naoružanja, na taj način ih je bar duplo onesposobio kao faktor iznenađenja.

 4. Ivana says:

  I kad tako hrabri i naoružani krećemo u oslobađanje privremeno okupirane Republike Srpske Krajine i Kosova?

 5. Marko st says:

  Izem ti mistrale...

 6. uddu says:

  Satanistički kvazipredsedniče,izdao si nam vojnu tajnu ! Treba te dati na vojni sud i osuditi !Koji će nam K... ta vrsta oružja kad si ti izdao sve njene karakteristike !za vreme stare JNAa BIO BI STRELJAN !

  • Realni Srbin says:

   A zapadne obaveštajne službe kao nemaju pojma šta mi imamo i šta nabavljamo!? Ajde ne laprdaj gluposti kad blage veze nemaš sa mozgom.

 7. Beli Orao says:

  Bolje da zatreseš Kosmet a ne što praviš po centralnoj Srbiji!

  • Realni Srbin says:

   Polako tikvane, zatrešće se i Kosmet... Ali, sve u svoje vreme.

 8. sound says:

  Tačno je da Srbija umire. Kao i region. Vojske im nisu provizorijum. A srpska vojska nije nešto posebno, a ni ne treba. I ovo što se nabavlja je jadno i skupo, a nije ni nešto posebno. Međutim, u ovim okolnostima, preskupo je. Ulaganje u smrt, a za zaštitu onih na vlasti, pseudovernika države Srbije za svoj interes.

  • Srbski vitez says:

   Ajde ne trabunjaj zaumne gluposti...šta preskupo, šta ulaganje u smrt, šta bulazniš ti? A čime bi ti odvratio buduće potencijalne napade zakletih srbskih neprijatelja!? Praćkama možda? A ovako, svaki od tih zlikovaca deset puta će da razmisli pre nego što krene na nas...a i ako krene, zna se, dobiće po gubici tako da neće znati šta ih je snašlo!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *