VUČIĆ: Napadači na Beka nisu profesionalci

VUČIĆ: Napadači na Beka nisu profesionalci

15 novembra 2014

Milan-Beko-biznismen _620x0Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je gotovo uveren da će u danima koji su pred nama oni koji su pokušali ubistvo Milana Beka biti pronađen i izvedeni pred lice pravde i dodao da to nije bilo profesionalno izvedeno.

On je, odgovarajući na pitanja novinara u Lazarevcu gde je obišao rudarski basen Kolubara i kop Tamnava zapadno polje, rekao da mnogi nisu očekivali da će kada su zločinački ubijeni mala Tijana Jurić ili Luka Jovanović ubice biti pronađene, ali da to jeste učinjeno.

„Ovo svakako nije bilo profesionalno izvedeno, nije reč o pokušaju profesionalnog ubistva. Mnogo grešaka su počinioci načinili i gotovo sam uveren da će u danima koji su pred nama oni koji su to uradili biti pronađeni i izvedeni pred lice pravde“, kazao je Vučić.

Kako je naveo, to je najvažniji zadatak države da se pokaže da nijedan zločin ne može proći nekažnjeno.

„Oni koji su to počinili biće uhvaćeni i biće kažnjeni gotovo sam siguran u to“, kazao je premijer i dodao da je, naravno, važno i to da je Beko živ.

Biznismen Milan Beko operisan je juče u Urgentnom centru u Beogradu i njegovo stanje je stabilno, ali su povrede teške i opasne po život, izjavio je zamenik direktora Urgentnog centra Dušan Jovanović.

Jovanović je novinarima ispred Urgentnog centra rekao da je Beko primljen u Urgentni centar u 17.30 sa teškim telesnim povredama od vatrenog oružja i odmah je operisan.

„Operacija je završena, stanje pacijenta je stabilno, ali naglašavam da su povrede izuzetno teške i opasne po život“, rekao je Jovanović.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *