ВУЧИЋ НАПАО ТАСОВЦА: Правиш грешке, ћутиш и подмећеш моја леђа!

VUČIĆ NAPAO TASOVCA: Praviš greške, ćutiš i podmećeš moja leđa!

5 novembra 2015

tasovac_620x0 vucicPremijer Aleksandar Vučić rekao je na sednici vlade po povratku iz Sarajeva da je razočaran onim što se dogodilo sa Tanjugom i oštro kritikovao ministra kulture i informisanja Ivana Tasovca zbog odluke o gašenju agencije, saznaje Tanjug.

„Hoću zbog stenograma i istorije da kažem koliko sam razočaran onim što se desilo oko Tanjuga“, rekao je premijer obraćajući se direktno ministru Tasovcu.

„Hoću zbog stenograma i istorije da kažem da sam bio protiv gašenja Tanjuga“, kazao je premijer i istakao: „Ti i Saša Mirković ste me ubeđivali da je to važno, potrebno i reformski“.

„Tražio si da ne ideš u Sarajevo kako bi ostao ovde da braniš i obrazložiš odluku. Noćas sam gledao vesti, nigde te nisam video, samo sam čuo nemušto objašnjenje Saše Mirkovića, gde se poziva na tačku 141. pa ne razumem tačno zašto nisi išao u Sarajevo“, naveo je predsednik Vlade Srbije.

Premijer Vučić je članovima vlade poručio: „Oni koji neće da budu u vladi, oni koji su samostalni strelci, oni koji neće da budu deo tima, i da idu negde sa vladom, zato što nisu u prvom planu, a rezultati su im nevidljivi, a to se sad ne odnosi na tebe Tasovac, njih molim da se tako ne ponašaju. Jasno vam je da vas neću moliti nizašta“.

„Iako sam ja bio protiv gašenja Tanjuga, a ti Tasovac za…. Ti Tasovac nisi podmetnuo svoja leđa, podmetnuo si moja leđa, kao i obično“, zaključio je premijer.

KOMENTARI3 komentara

  1. Zoran Vasiljević Niš says:

    Bre Vučiću, koga ti foliraš. Sada ti i Tasovac glumite dobrog i lošeg policajca, a u stvari ste ista govna. Begaj iz politike i poštedi Srbiju svoje kancerogene vlasti.

  2. Goran says:

    ,,,e pa taj kancer je dobrano metastazirao :-(

  3. miroslav says:

    Lud na Ludoga.Pa nije Tasovac ministar odbrane,nije on bas nista kriv sto ste ti i Gasic i kompanija krivi za pad helihoptera.On je kriv za nekulturu tipa ,parovi,veliki brat..itd.Kriv je sto te nije zadovoljio seksualno.Ti si biseksualac,a ova drugi peder i to godinama.To sto imate decu vas ne spasava.Lud na Ludoga!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *