VUČIĆ: Ne znam zašto je Đilas nervozan

VUČIĆ: Ne znam zašto je Đilas nervozan

11 oktobra 2013

vucic pricaVicepremijer i lider SNS Aleksandar Vučić izjavio je da ne razume zašto je smenjeni gradonačelnik Beograda Dragan Đilas toliko nervozan, kada je dobio priliku da na izborima pokaže šta je sve uradio.

„Ima priliku da na izborima pokaže sve. Ima onu priliku koju on ( Đilas) meni nije dao. To nije samo fer, nego više od toga“, rekao je Vučić u intervjuu Nedeljniku.

Upitan da li su na ovaj način učinili svojevrsnu uslugu Đilasu da homogenizuje stranku i birače, Vučić je ukazao da je unapred najavio da će u roku od šest meseci biti izbori u Beogradu, a ne zbog neke odluke DSS ili nekog drugog.

„To je u teškim političkim uslovima, u kojima imate žestoko političko trvenje, odraz odgovornosti, poštenja i poštovanja prema političkim protivnicima“, naveo je Vučić.

Upitan koga ima u vidu kao najboljeg kandidata za gradonačlenika i da li to može biti stranac, Vučić je kratko odgovorio: „Ne može stranac, ali imam odličnog kandidata“.

On je još jednom ponovio da ni jednu lošu reč o Đilasu neće reci, osim da ne razume zašto je toliko nervozan, kao i ljudi u Demokratskoj stranci.

„Mislim da time čine loše sebi i svojoj stranci“, kazao je Vučić.

Upitan koga bi više voleo da ima za suparnika u DS – Borisa Tadića ili Đilasa, Vučić je rekao da o tome ne razmišlja.

„Zaista se bavim državnim problemima, i tu sam jedino strastven. Verujte, ovo je kritika na moj račun, u prostorije svoje stranke ušao sam šest ili sedam puta za godinu dana. To govori koliko sam zaista iskreno zauzet i obuzet državnim poslovima“, kazao je Vučić.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *