ВУЧИЋ: Нећемо прихватити улогу да слушамо, ма колико смо мали

VUČIĆ: Nećemo prihvatiti ulogu da slušamo, ma koliko smo mali

29 maja 2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da se svet u prethodnih šest meseci više promenio, nego u prethodnih 20 godina i poručio da Srbija neće prihvatiti ulogu da sluša, ma koliko da je mala.

„Dogodile su se drastične promene u svetu, u snazi. U tim uslovima govoreći u političkom, ekonomskom i vojnom smislu izdvajaju se SAD, Kina, Evropa, pre svega Nemačka i Rusija“, kazao je Vučić i dodao da veći nivo solidarnosti možemo očekivati od tih zemalja.

Vučić je dodao da prvi ukazuje na takvu poziciju sila u svetu i dodao da, kao Srbija, nećemo prihvatiti ulogu da slušamo, ma koliko smo mali.

Konferencija se održava u okviru inicijative „Beogradski strateški dijalog“, a kako su najavili organizatori, kroz tri tematska panela biće posvećena analiziranju geopolitičkih, ekonomskih i zdravstvenih aspekata pandemije korona virusa.

KOMENTARI7 komentara

 1. opet ja says:

  Ti slušaš samo Soroša...

 2. E.Lirsch says:

  M'rs smrdljivko podrepaski. Udavi nas od smrada…. "Blagodareni"

  • Marko st says:

   Rece mali diktator svome narodu.

 3. Penzioner says:

  Nećeš prihvatiti ništa više od onog što definitivno plasiraš svojim glasačima u predizbornom spotu, Srbiju bez Kosova i Metohije. Slogan "za našu decu" verovatno se odnosi na decu u krugu dvojke, na šta ćeš svesti Srbiju. Pa narode izvoli na izborima samo jedne stranke legalizuj veleizdaju nezapamćenu u savremenom svetu. Misliš da ćeš izlaskom svog krila koji nije promenio dres i nekih marginalaca kojima si skupljao potpise, čije svo članstvo može stati u jedan kombi, nasamariti narod. Samo napreDNO!

  • milorad2 says:

   koliko se ja sećam u krugu dvojke živi neka druga politička klasa,vučić i njegovi simpatizeri tamo porlaze samo tramvajem br.2.E pa prijatelju dvojkašu sad ste dobili DVOJKU od ovog naroda ali full DVOJKU.Sedi DVA.

 4. Zorana says:

  Kakve izjave daje ovaj covek, a u stvarnosti sve suprotno. I gore od suprotnog. On ne samo da sluzi sorosu, nego se sam nudi kome stigne. Ni to nije dovolno nego svima sam nudi sve i kad ovi to ne traze. Ovaj covek bukvalno deli Srbiju strancima na svim mogucim osnovama. Ja ne znam da li je u igde u istoriji postojao ovakav psihopata koji krcmi zemlju i kad mu to stranci ne traze, a jos uvozi teroriste da naseli. Ovo je cudo od coveka. Svet i psiholozi ce izucavati ovu pojavu.

 5. test01 says:

  Narode hvatajte kriminalce, ne dozvolite vise da vas prave ovcama i budalama i zavaravaju sa namestenim izborima !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *