ВУЧИЋ: Немци стоје иза напада на мене и Србију!

VUČIĆ: Nemci stoje iza napada na mene i Srbiju!

4 avgusta 2023

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Srpcu da je očigledna nemačka propagandna mašinerija da je njegov san stvaranje „velikosrpskog sveta i Velike Srbije” i poručio da sanja o tome da ostane upamćen po tome da smo uspeli da sačuvamo narod od rata.

Vučić je tako odgovorio na pitanje novinara kako komentariše to što Martin Kesler piše da ruski predsednik Vladimir Putin na diplomatskoj sceni pokušava svim snagama da pridobije na svoju stranu zemlje koje se nisu jasno izjasnile u ukrajinskom ratu, te da „moskovska medijska mašina punom parom širi propagandu”, kao i to što „Rajniše post” – Dojče vele piše da vidi Putina kao uzor i sanja o velikosrpskom carstvu.„U savremenom svetu svako ima pravo da kaže šta mu je volja. Kada govorite o ruskoj propagandnoj mašineriji – super, siguran sam da postoji, a šta je ovo nego nemačka propagandna mašinerija”, rekao je Vučić, javlja Tanjug.

„Što lažete da mi je san stvaranje ‘velikosrpskog sveta i Velike Srbije’, pošto ne možete da dobijete moju izjavu takvu, niti pokažete kroz dela da sam to učinio onda analizirate moje snove”, zapitao je Vučić.

„Sanjam da ostanem upamćen po tome da smo uspeli da sačuvamo narod od rata, a da ne bacimo pod noge nijedan od vitalnih nacionalnih i državnih interesa”, naglasio je Vučić.

KOMENTARI2 komentara

    • rodja says:

      nemci su samo izvrsioci naredbi glavnog gazde iz vasingtona!!! samo sto av/av ne sme da ih pomene:)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *