ВУЧИЋ ОБАВЕСТИО РУСИЈУ: Србија више нема поверење у НАТО!

VUČIĆ OBAVESTIO RUSIJU: Srbija više nema poverenje u NATO!

23 novembra 2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obavestio je ambasadora Rusije Aleksandra Čepurina da Srbija nema više razloga da ima poverenja u Misiju Kfor, odnosno NATO na Kosovu i Metohiji, jer se pokazalo da je sve što su govorili o kretanju jedinica ROSU — izmišljotina.

Predsednik Vučić i predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić sastali su se sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Čepurinom i zahvalili mu što Rusija razume šta se tačno dešava na Kosovu i Metohiji i koliko su ugroženi mir i stabilnost u celom regionu, prenosi Tanjug.Vučić je naglasio da je reč o do sada najsnažnijem pokušaju ugrožavanja opstanka Srba na Kosovu i Metohiji.

On je rekao da će Srbija i u postojećoj situaciji nastaviti da se ponaša ozbiljno i odgovorno, ali i da nema više razloga da ima poverenja u Misiju Kfor, odnosno NATO na Kosovu i Metohiji, jer se pokazalo da je sve što su govorili o kretanju jedinica ROSU — izmišljotina.

Ambasador Čepurin je istakao da rusko rukovodstvo s pažnjom prati razvoj situacije, što se vidi i iz saopštenja Ministarstva spoljnih poslova Ruske Federacije, i da veruje da će Srbija, kao ozbiljna država, umeti da se odgovorno nosi sa provokacijama i pretnjom konfrontacijama.

(Sputnjik)

KOMENTARI7 komentara

 1. Rale says:

  Srbi ni di sada ni su veri+ovali NATO_u ,za razliku od Vučića. Srbi su za razliku od Vučića znali i pre ko su im prijatelji ,a ko neprijatelji i lažni prijatelji.

 2. Rale says:

  Srbi ni do sada nisu veriovali NATO_u ,za razliku od Vučića. Srbi su za razliku od Vučića znali i pre ko su im prijatelji ,a ko neprijatelji i lažni prijatelji.

  • Miraš says:

   Vučićeva "Bildeberg" premijerka sama je priznala sad skoro 12.novembra 2018 godine na Evropskom forumu "Srbija u EU" u organizaciji Fondacije Konrad Adenauer u Berlinu, DA SAMO 2% GRADJANA SRBIJE JE ZA NATO ČLANSTVO. Mnogo je i tih 2% izroda, a medju njima je i predsednik Srbije. Predsednik Srbije po tako ozbiljnom pitanju treba da poštuje volju svih gradjana, a ne da sprovodi svoje besne hirove.

 3. Ivan Grozni says:

  Rusko rukovodstvo s paznjom prati razvoj situacije,a sta radi Srpsko rukovodstvo?. Informise se od siptarskih sponsora. Kad ce neko da odgovara za veleizdaju koja je ocigledno na delu?

 4. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Ma nema od toga ništa, šiptarčići su dobili popizdikis i šizofreniju jer nisu upali u Interpol, njihov narod je ljut na nesposobnost Haradinaja i Tačija i sad oni moraju da pokažu narodu da su sposobni; akcija pa vraćanje na početne položaje. Samo hladnokrvno a sa Rusima treba rešiti vojnu bazu pa kada to bude urađeno na 1.ovakvu provokaciju šiptarčića ući na KiM i uništiti Bondstil i proterati sve šiptare.

 5. Monster haubica says:

  Očekivao sam da će šešelj, dačić, vulin i vučić već biti u Prišćina na tenku ruske proizvodnje, a da će MiG-ovi stari 35 godina nadlijetati cijelu državu Kosovo... a ..,ono: ništa... samo plakanje...

 6. Deda Micko says:

  Al brzo kapira ovaj Vučko, zaslužio je Nobelovu nagradu za mozgovno kašnjenje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *