ВУЧИЋ ОБЕЋАО: Никада нећу угрозити функционисање медија који воде кампању против мене и државе!

VUČIĆ OBEĆAO: Nikada neću ugroziti funkcionisanje medija koji vode kampanju protiv mene i države!

26 oktobra 2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nikada ni na koji način neće ugroziti funkcionisanje medija koji vode kampanju protiv njega i države.

„Oni nam daju inekciju da se još snažnije borimo“, rekao je Vučić za televiziju Pink.

Kako je dodao, zdravo je da postoji takva vrsta kritike, a da su građani umeti da razlikuju istinu od neistine.On je kritikovao Savez za Srbiju i jednog i inicijatora osnivanja tog saveza Dragana Đilasa, za koga je rekao da je jedan od najbogatijih ljudi koji ima ogroman uticaj na medije i koji traži gašenje najtiražnijeg lista i hapšenje čoveka koji je glavni urednik tih novina.

Povodom objavljivanja snimka iz Doma zdravlja u Kragujevcu, jedne nezadovoljne majke koja tvrdi da doktorka nije htela da joj pegleda bolesno dete, Vučić je rekao da ne zna šta se tačno desilo, ali je zatražio da se ne kritikuju zdravstveni radnici koji obavljaju težak i odgovoran posao.

On je kazao da se stalno traži razlog za kritiku te da se to dešava i kada se otvaraju fabrike i klinički centri i da je „moderno i popularno da se govore najgore stvari“.

(Tanjug)

KOMENTARI3 komentara

  1. Naslov je u duhu says:

    Zar postoje mediji u Srbiji koje Vučić ne kontroliše? Ovo je vređanje razuma i onih ekstremno glupih.

  2. Milan says:

    Vučić i država su najteži oblik sijamskih blizanaca, zato Vučić je država.

  3. Milan says:

    Činovnik koji je dogurao do šefa države, izgleda da je to veliki san vodjinih glasača pilećeg mozga. A imaš da vidiš bljutavo-dosadno i neiskreno, najslinavije i najljigavije, najlažljivije i najdvoličnije stvorenje; plašljivac i razmetljivac, ulizica i puzavac, podrepaš bez imalo kičme.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *