ВУЧИЋ ОБЈАВИО која немачка компанија долази у Србију

VUČIĆ OBJAVIO koja nemačka kompanija dolazi u Srbiju

7 maja 2019

Nemačka kompanija koja stiže u Srbiju je „MTU Aero-endžins“.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas na svom nalogu na Instagramu da je razgovarao sa članom Upravnog odbora te kompanije Mihaelom Šrajegom.„Hvala na poverenju“, napisao je Vučić ispod fotografija sa sastanka, a pre potpisivanja Memoranduma o razumevanju između Ministarstva privrede i Privrednog društva „MTU Aero-endžins“.

Vučić je dolazak nemačkog investitora već najavljivao proteklih dana, ističući da će u utorak imati odličnu vest o novoj visokotehnološkoj investiciji u Srbiji.

Njen dolazak će promeniti poziciju Srbije na mapi najvažnijih investicionih destinacija na starom kontinentu, rekao je predsednik.

Reč je o fabrici najviše tehnologije, u kojoj će biti zaposleni i, prema njegovim rečima, veoma dobro plaćeni srpski inženjeri.

Fabrika će biti u blizini Beograda, južnom Banatu ili Sremu.

KOMENTARI5 komentara

 1. Rafmanjinov says:

  Ako je sve tako bajno i sjajno,Predsednice Vucicu,pokazite javno,onda te ugovore,da vidimo,ko ce i koliko imati koristi,nadamo se da niko nece imati stete?!

  • Ivana says:

   Laži, laži, laži me veliki vođo lažeš najbolje.

 2. Zoran says:

  Sad uvrcemo kablove za avione?

 3. Zoran says:

  Kao nestade VW?

 4. Đorđe says:

  Mene čudi kako još nije došla neka kompanija za preradu topole pa da mogu da naštampaju još eura i podmažu naše političare.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *