ВУЧИЋ ОЧИТАО ЛЕКЦИЈУ БРИТАНСКОМ АМБАСАДОРУ: На чијим изборима је победио Kурти и чија је застава?

VUČIĆ OČITAO LEKCIJU BRITANSKOM AMBASADORU: Na čijim izborima je pobedio Kurti i čija je zastava?

16 oktobra 2019

Predsednik Srbije putem naloga na Tviteru uputio pitanje ambasadoru Velike Britanije u Prištini koji se slikao s liderom Samoopredeljenja pored albanske zastave.

„Pitanje za ambasadora VB u Prištini: Na čijim izborima su pobedili Kurti i njegova partija i koje države je zastava pred kojom ste se, Vaša Ekselencijo, ponosno slikali s Kurtijem? Pitaću Vas ovo sve dok ne dobijem odgovor“, napisao je Aleksandar Vučić.Na slici koju je postavio su lider Samoopredeljenja Aljbin Kurti, čija partija je odnela većinu na nedavno održanim vanrednim parlamentarnim izborima na Kosovu, i britanski ambasador, a između njih je albanska zastava.

– Konačni cilj Prištine je hapšenje komandanta kosovske policije za sever Kosova i Metohije Željka Bojića – upozorio je Vučić i dodao da Prištinaupadom specijalnih jedinica kosovske policije na sever KiM i hapšenjem Srba primorava srpske policajce da budu „gori Albanci od Albanaca“, što, kaže, oni neće biti, te istakao da je im konačni cilj da uhapse komandanta policije za sever KiM.

– Sve što rade, to je da zloupotrebe nešto i pokušaju da od Srbije naprave krivca. Ali, i svemu tome mora da dođe kraj i svim tim njihovim pričama – rekao je tada Vučić.

KOMENTARI4 komentara

 1. Istina says:

  Ništa jim nije očitao, znaju oni šta rade, velika albanija jim je cilj! Englezi su svesni da samo neprijatelje pravoslavlja mogu da pomažu jer tako mogu da kontriraju Rusiji. Zato nam pred nosom šire terorističku veliku albaniju koja treba da prrvlada i stvori haos na Balkanu, gde će još više da teroriše napaćeni narod i da prodaje drogu omladini. Izgleda da smo stigli do trenutka kada će u bliskoj budučnosti da se zarati, jer samo rat može da nas spasi takvih umsko bolesnih mozgova koji misle da šire anarhiju po več tako opljačkanom terenu i napačenom narodu. Neka jih još par meseci, koju godinu. Posle ću da jih pitam kako i šta sa tom terorističkom albanijom paniraju?

 2. Goran Swe says:

  Jesi im očitao, e o ih još se češu. Nego šta konkretno radiš da izvadiš uhapšene ljude? Plan? Realizacija?

 3. petrovgrad says:

  Prvi potez Kurtija je odricanje tzv Republike Kosovo. Za R Kosovo su američki igrači. Ovi sada su Zapadno evropski igrači, koji traže sve do Niša. Taj zahtev ima da ih zakopa. Biće kao u prvom Balkanskom ratu. Opet će neki Milan Nedić preko Prepolca pravac Gazimestan.

 4. Velika Metla says:

  Je li Vučiću,a šta kaže savetnik Bler,tvoj veeeeliki dobrotvor,na ovo?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *