ВУЧИЋ ОДБРУСИО АМБАСАДОРУ КИФУ: Србију нико неће да понижава…

VUČIĆ ODBRUSIO AMBASADORU KIFU: Srbiju niko neće da ponižava…

31 avgusta 2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija nikada neće prihvatiti rešenje pitanja Kosova, koje bi bilo ponižavajuće za našu zemlju i naš narod.

Vučić je to istakao u razgovoru sa ambasadorom Ujedinjenog Kraljevstva u Beogradu Denisu Kifu o stanju dijaloga Beograda i Prištine.

Sagovornici su razgovarali i o bilateralnim odnosima, situaciji u regionu i o rezultatima Samita o Zapadnom Balkanu, održanom u Londonu.

Predsednik Vučić je, kako je saopštila Pres služba Predsednika, istakao potrebu postizanja trajnog i pravednog rešenja za Kosovo i Metohiju, ali koje ne bi bilo suprotstavljeno državnim i nacionalnim interesima Srbije.

– Srbija nikad neće prihvatiti rešenje, koje bi bilo ponižavajuće za našu državu i naš narod – istakao je predsednik Vučić.

Predsednik Srbije je u razgovoru sa ambasadorom Kifom izrazio interes Srbije za jačanje političkog dijaloga sa Ujedinjenim Kraljevstvom, kao i za razvoj ekonomske saradnje i povećanje broja i obima njihovih investicija.

KOMENTARI4 komentara

 1. rajko says:

  Ajde, ajde, dosta glumatanja. I vrapci na grani znaju da si njihov djak i marioneta.

 2. milorad says:

  ja stvarno ne znam šta vučić divani sa ambasadorima, za to postoje zamenici i podsekretari ii neki niži činovnici koji su u rangu ambasadora politički gledano. vučić samo spušta svoj rejting i PONIŽAVA I SEBE I DRŽVU KADA ULAZI UOPŠTE U DIJALOGE SA ČINOVNICIMA STRANIH DRŽAVA, PONAVLJAM AMBASADOORI NISU POLITIČARI ONI SU PLAĆENI ČINOVNICI I NJIHOVO JE JEDINO DA PRENESU PORUKU KREATORA POLITIKE U NJIHOVIM DRŽAVAM I SA KREATORIMA POLITIKE VUČIĆ TREBA DA RAZGOVARA, UOPŠTE SU MI SMEŠNI SVI NAŠI POLITIČARI KOJI SAMI OD SEBE PRAVE PAJACE PREPIRUĆI SE SA AMBASADORIMA PODSEKRETARIMA I OSTALOM SITNOM BORANIJOM , POLITIKA BRITANIJE SE NE KREIRA U BRITANSKOJ AMBASADI U BGD NEGO U LONDONU, TAMO VUČIĆ TREBA DA KAŽE TO ŠTO GOVORI.

 3. PRVA LINIJA says:

  AL MU JE REKO... MISLIM DA AMBASADORU JOS BRIDE USI, JOS UVEK SE VRTI U KRUG PO CENTRU JER OD SOKA NE MOZE DA NADJE PUT DO AMBASADE...

 4. Dane Radakovic says:

  ako je stipe mesic i franjo tudman pobija i proterali Srbe iz ustaske hrvatske onda ima pravo da i Srbija protera teroriste iz SRBIJE i da ocisti SRBIJU od gradana koji zive u Srbiji a ne vole je AMIN

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *