VUČIĆ ODGOVORIO ĐILASU: Nemam vremena za Đilasove besmislice

VUČIĆ ODGOVORIO ĐILASU: Nemam vremena za Đilasove besmislice

3 septembra 2013

Aleksandar VučićVicepremijer i lider SNS Aleksandar Vučić izjavio je danas, povodom optužbi gradonačelnika Beograda i lidera DS Dragana Đilasa, da nema vremena da se bavi besmislicama.

Na pitanje Tanjuga šta je njegov odgovor na Đilasove optužbe, Vučić je rekao: „Danas imam mnogo važnog posla, bavim se dovođenjem investicija i nemam vremena da se bavim besmislicama besposlenih ljudi“.

Đilas je ranije danas izjavio da SNS u Srbiju uvodi diktaturu jednog čoveka.

Šef odborničke grupe SNS u Skupštini Beograda Aleksandar Jovičić izjavio je danas da mora doći do smene vlasti u glavnom gradu, a gradonačelniku Draganu Đilasu je, povodom optužbi na račun SNS za uvođenje diktature, poručio da ima ozbiljne probleme, manjak rezultata i da je „miljama iza Aleksandra Vučića“.

Jovičić je, komentarišući Đilasovo današnje istupanje, rekao da su optužbe za diktaturu zapravo autoprojekcija, jer je način na koji Đilas rukovodi i svojom strankom i Beogradom upravo – diktatura.
„Đilas je miljama iza Aleksandra Vučića“, ocenio je Jovičić.

On je rekao da gradonačelnik nema rezultate, da je Beograd postao biro za zapošljavanje kadrova DS i da je ponašanje gradonačelnika histerično.

Jovičić ne vidi zašto, kako je rekao, nekom smeta najava prvog potpredsednika vlade Aleksandra Vučića da neće biti zaštićenih u istragama, i zašto je problem da se ispita „najveći medijski tajkun koji ima bogatstvo kao budžet grada Beograda“.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *