Вучић одлучио да преда Газиводе

Vučić odlučio da preda Gazivode

15 juna 2015

Tan2015-5-27_122442667_0_620x0„Na razgovorima u Briselu 23. juna premijer Srbije Aleksandar Vučić predaće Albancima jezero Gazivode za koje je do sada, čvrsto i kategorički, govorio da ga ne da. Cena otvaranja poglavlja za ulazak Srbije u Evropsku uniju biće katastrofalna za srpske nacionalne i državne interese.“

Ovo se ističe u saopštenju Patriotskog bloka na severu okupiranih teritorija (čine ga DSS, Dveri, Udruženje Stara Srbija i Društvo srpsko-slovenske solidarnosti „Grigorije Stepanovič Ščerbin“) u kome se još dodaje:

„Dramatičan poziv predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića građanima Srbije da treba da pokažu puno jedinstvo uoči pregovora s Prištinom 23. juna u Briselu umnogome podseća na atmosferu uoči potpisivanja Briselskog sporazuma kojim se država Srbija praktično odrekla Kosova i Metohije. Ovaj poziv liči na poziv za ‘jedinstvo u izdaji’, jer treba da pripremi javnost u Srbiji na ustupke Srbije tokom pregovora o Kosovu i Metohiji čime bi se zaokružila državnost ove separatističke tvorevine stvorene uz pomoć aktuelne vlasti u Srbiji.“

Kud se dede Tomina platforma?

U ime Srba sa okupiranih teritorija, Patriotski blok pita predsednika Srbije Tomislava Nikolića „kud se dede njegova platforma o Kosovu i Metohiji“ i da li će se na osnovu nje odvijati pregovori u Briselu ili će možda doživeti sudbinu „toalet papira“. U saopštenju je osuđen i oružani napad na portal Košev za koji se tvrdi da je među građanima Kosova i Metohije poznat po svojoj objektivnosti i nije naklonjen režimu u Beogradu.

U saopštenju se još navodi je poistovećivanje premijera Srbije s Milošem Obrenovićem u najmanju ruku neukusno.

„Veliki srpski knez je teritoriju svoje države stalno proširivao za razliku od Aleksandra Vučića koji prostor države Srbije sve više sužava“, dodaje se u saopštenju Patriotskog bloka.

(D. N. Petrović / Vesti)

KOMENTARI3 komentara

  1. Ranko-Banja Luka says:

    ,,..velikaši, proklete vam duše, što na komate izdrobište Carstvo..."

  2. vitez says:

    ovo je izdaja potvrdjena a zna se sta treba sa izdajnicima

  3. Goran says:

    Bler se pobrinuo za stan u Londonu da pljacka moze biti temeljna i cijelovita :-)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *