Вучић: Одлучио сам да прихватим кандидатуру за председника, спреман сам на блиску сарадњу са Николићем

Vučić: Odlučio sam da prihvatim kandidaturu za predsednika, spreman sam na blisku saradnju sa Nikolićem

17 februara 2017

Tan2017-2-17_192248446_5_620x0

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da danas prihvata kandidaturu za predsednika Srbije.

Obraćajući se članovima Glavnog odbora SNS-a, koji je prethodno jednoglasno podržao Vučićevu kandidaturu, aktuelni premijer je kazao da je „i pored bezbroj problema“ prihvatio kandidaturu jer veruje da su Srbiji potrebne „investicije, stabilnost, budućnost“.

„Hteli su moju glavu i ja im na crtu izlazim. Pred njima se mi svi zajedno ne povlačimo. Ne plašim se ni samog straha, ni njihovih miliona, saveznika, medija i ponajmanje tajkuna, plašim se da ne pobede Srbiju, da je ne zatvore, zaustave jer su se zato udružili“, kazao je Vučić.

On je dodao da „ne želi da čuje nijednu ružnu reč“ o aktuelnom predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću kao i da je spreman da „blisko sarađuje“ sa njim.

„Bio sam spreman, danas sam spreman i biću uvek spreman da blisko sarađujem sa Tomislavom Nikolićem i ta želja neće nikad da prestane, a sve ostalo nije do mene“, rekao je lider SNS-a.

„Nisam samo kandidat SNS, već i drugih političkih stranaka, zahvaljujem se svima koji su uz nas i koji će biti uz nas za tu normalnu Srbiju. U ovom mandatu smo uspeli da uspostavimo bolje odnose sa našim koalicionim partnerima. Danas smo mi ubedljivo najjači. Nije nam potrebna sva vlast, moramo da radimo za budućnost Srbije“, rekao je Vučić.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *